Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Daňo nemá jasno ohľadom budúcnosti: Som pripravený aj na zmenu dresu

NHL
Slovenskému útočníkovi sa vo Winnipegu pomaly končí zmluva, pričom klub nenavrhol jej predĺženie. Budúcnosť Daňa zatiaľ nie je jasná.
Zdroj: nhl.com
Zdieľajte:

Hoci má Marko Daňo za sebou už tretí ročník o tomto ročníku nemôže hovoriť, že je pre neho vydarený. Za Jets odohral 38 zápasov, v ktorých získal 11 bodov. Určite sa od neho očakávala vyššia produktivita. V uplynulom ročníku ho trápili zranenia, ktoré ho brzdili. Po návrate nebol niekoľkokrát ani zaradený do zostavy.

"Ročník som odštartoval na farme, ale po šiestich dueloch ma povolali do prvého mužstva. Myslím si, že som podával dobré výkony, ale potom prišlo zranenie a deväť týždňov som musel pauzovať. Ten návrat už bol ťažší, trošku som sa v závere vytrápil, ale taký je šport a zranenia k tomu patria," uviedol Daňo v rozhovore.

22-ročný útočník nemá jasno ohľadom svojej ďalšej budúcnosti. Končí mu posledný rok kontraktu, v prvý júlový deň sa oficiálne stane voľným hráčom a novú zmluvu zatiaľ na stole nemá. Nevedno, či zotrvá vo Winnipegu, alebo poputuje niekam inam.

"Čakám, čo bude, ale verím tomu, že ostanem súčasťou Winnipegu. Najradšej by som bol, keby som podpísal nejaký dvojročný kontrakt. Vyskakovať však veľmi nemôžem, pretože sezóna nebola ideálna. Ale som pripravený aj na to, že zmením dres."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články