Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Obranca Nashvillu s úctyhodným činom: Vďaka správe na sociálnej sieti pomohol okradnutému chlapcovi

NHL
Matt Irwin pomohol chlapcovi ktorému ukradli kompletnú výstroj. Irwin dostal na Facebooku správu od chlapcovho otca, obranca Nashvillu neváhal a zadovážil chlapcovi novú výstroj.
Zdroj: nhl.com
Zdieľajte:

Matt Irwin ukázal aký je charakter. Jedenásťročnému Lincolnovi Shemlitovi bola ukradnutá kompletná výstroj. Irwin, ktorý pochádza z rovnakého mesta sa o celej situácii dozvedel prostredníctvom správy Lincolnovho otca na Facebooku. Neváhal ani chvíľu a rozhodol sa konať.

Prečítajte si aj: VIDEO Demontáž Nashvillu: Tučniaci z Pittsburghu krôčik od zisku pohára!

Riaditeľ hokejových operácií Nashvillu, Brandon Walker upozornil Irwina na správu na Facebooku s otázkou, či náhodou spomínaného chlapca nepozná, keďže pochádzajú z rovnakého mesta. Irwin ho síce nepoznal, no rozhodol sa pomôcť a chlapcovi zadovážil kompletnú výstroj. "Chcel som mu pomôcť a dostať toho chlapca späť na ľad,"

"Lincoln je, žije a dýcha hokejom," uviedla Lincolnova matka. "Takže keď mu Matt Irwin, obranca, rovnako ako Lincoln, pomohol dostať sa späť do hry... Je to tak úžasný akt láskavosti od hráča NHL."

Irwin, ktorý dúfa, že sa s chlapcom stretne aj osobne, hovorí, že získať opäť výstroj nie je len o hokeji. "Aj o tom byť so svojimi priateľmi. Nemal by si premeškať tieto príležitosti," dodáva obranca Predators.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články