Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Česko zverejnilo nomináciu na MS, súčasťou tímu aj hráč Slovana

Česká reprezentácia zverejnila nomináciu na MS 2017 a je jasné, že tento káder bude patriť na MS ku jedným z najlepších.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Česko má na súpiske 6 hráčov z NHL, na brankárskom poste im bude vypomáhať brankár Detroitu Petr Mrázek, obranu vystuží Radko Gudas z Philadelphie, Michal Kempný zo Chicaga a v útoku sa predstaví spoluhráč Zdena Cháru z Bostonu Dávid Pastrňák, Tomáš Plekanec z Montrealu a Jakub Voráček z Philadelphie. Do kádra na MS sa dostal aj obranca Slovanu Bratislava Tomáš Kundrátek.

Brankári:

Petr Mrázek (Detroit, NHL), Dominik Furch (Omsk, KHL), Pavel Francouz (Čeljabinsk, KHL).

Prečítajte si aj: VIDEO Nashville sa ujal vedenia v sérii, Edmonton s výpraskom

Obrancovia:

Radko Gudas (Philadelphia, NHL), Michal Kempný (Chicago, NHL), Jan Kolář (Chabarovsk, KHL), Jakub Jeřábek (Podolsk, KHL), Tomáš Kundrátek (Slovan Bratislava, KHL), Radim Šimek (Bílí Tygři Liberec), Jakub Krejčík (HC Kometa Brno), Libor Šulák (Orli Znojmo), Jan Rutta (Chomutov).

Útočníci:

Jakub Voráček (Philadelphia, NHL), Tomáš Plekanec (Montreal, NHL), David Pastrňák (Boston, NHL), Jan Kovář (Magnitogorsk, KHL), Tomáš Zohorna (Chabarovsk, KHL), Lukáš Radil (Spartak Moskva), Roman Horák (Podolsk, KHL), Roman Červenka, Michal Birner (oba Fribourg, Švýcarsko), Michal Řepík, Petr Vrána (oba HC Sparta Praha), Robin Hanzl (HC VERVA Litvínov), Jakub Lev (Škoda Plzeň), Petr Holík (PSG Zlín), Tomáš Hyka (BK Mladá Boleslav).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Hokejový svet

Diskusia

Podobné články