Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 18: Slováci sklamaní z výsledku, ale spokojní i vďační za zážitky a atmosféru

POPRAD - Slovenskí hokejisti do 18 rokov prehrali vo štvrťfinálovom zápase s Ruskom 2:3 po predĺžení a na majstrovstvách sveta tejto vekovej kategórie skončili. Po zápase sa rozhovorili tréner i hokejisti.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Norbert Javorčík, tréner SR: "Odohrali sme ďalší dobrý zápas. Ruský tím nás nepodcenil a vyrukoval na nás skôr s defenzívnou taktikou. V niektorých fázach sme sa dostali pod tlak, ale vďaka dobrej organizácii hry, obetavosti a brankárovi sme ho dokázali zvládnuť. Myslím si, že v predĺžení sme mali mierne navrch. Naši mladí hráči získali účasťou na šampionáte jeden veľký zážitok a verím, že keď z nich opadne sklamanie, tak si vezmú pozitívne dojmy zo šampionátu a pretavia ich do ďalšej poctivej práce."

Martin Fehérváry, obranca a kapitán SR: "Ťažko sa mi to hodnotí. Myslím si, že sme v každom zápase podali dobrý výkon. Stále sme sa povzbudzovali, chceli sme vyhrať. Žiaľ, nepodarilo sa. Medailu sme nevybojovali, ale odohrali sme kvalitné výkony."

Prečítajte si aj: Krutý koniec pre osemnástku: Ľadová sprcha 78 sekúnd pred koncom

Adam Liška, útočník SR: "Krátko po zápase som maximálne sklamaný. Ani nemám slov. Dnes bola opäť výborná atmosféra, o to viac ma prehra nesmierne mrzí. V predĺžení sme mali aj dobré momenty, možno v nich chýbalo trochu šťastia. Pri rozhodujúcom góle sme mali aj kus smoly, keď nášmu hráčovi vypadla hokeja, čo sa niekedy nestane po celý zápas."

Adam Žiak, obranca SR: "Veľmi ma mrzí, že sme to nedotiahli do víťazného konca. Do každého jedného striedania sme išli s tým, že dnes chceme vyhrať. Žiaľ, nevyšlo to. Budem sa opakovať, ale opäť chcem poďakovať divákom. Boli fantastickí."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články