Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO: Sexi dcéry slávnych hokejistov, ktorá sa Vám páči najviac?

BRATISLAVA - Vzťah medzi otcom a dcérou je špeciálny. Pre otcov sú ich dcéry princeznami a pre dcéry sú zase ich otcovia častokrát hrdinami. Výnimkou nie sú ani slávni hokejisti. Pozrime sa, na aké poklady môžu byť pyšní najlepší hráči NHL.
Zdroj: koláž/hs
Zdieľajte:

7. Tahir "Tie" Domi

Bývalý hokejista (aktívny v rokoch 1989-2006). Najviac je známy ako zdatný bitkár a hráč Toronto Maple Leafs, New York Rangers a Winnipeg Jets. Je rozvedený, má tri deti. Syn Max hrá za Arizonu Coyotes v NHL.

Dcéra Carlin ★

Príspevok, ktorý zdieľa @carlindomi,

6. Steve Yzerman

Jeho prvým a jediným klubom NHL bol Detroit Red Wings (1983-2006). Yzerman bol najdlhšie slúžiacim kapitánom v histórii všetkých klubov NHL. S manželkou Lizou má tri deti.

Prečítajte si aj: VIDEO Toto sú prví draftovaní Slováci, viacerí riskovali väzenie, len aby v NHL mohli hrať

Dcéra Isabella ★

Príspevok, ktorý zdieľa Isabella K. Yzerman (@isabellayzerman),

5. Chris Chelios

Najstarší hráč v NHL, ktorý odohral najviac zápasov zo všetkých aktívnych hráčov NHL. V roku 2006 odohral svoj 1 496. zápas v NHL, čo je americký rekord. Vo svojej kariére hral za Detroit Red Wings, Montreal Canadiens a Chicago Blackhawks. V súčasnosti pôsobí ako asistent trénera v Detroite. S manželkou Tracee má 2 deti. Dcéra Caley pôsobí ako reportérka v Tampa Bay Lightning.

Dcéra Caley ★

Príspevok, ktorý zdieľa caley chelios (@caleychelios),

4. Dominik Hašek

V 18-tich rokoch sa stal najmladším reprezentačným brankárom v histórii Česko-Slovenska. V NHL odohral 735 zápasov a vychytal 81 shootoutov. V roku 2014 bol uvedený do hokejovej siene slávy v Toronte. Je rozvedený, má dve deti.

Dcéra Dominika ★

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Hasek (@dhaskova),

3. Igor Larionov

Larionov vyhral trikrát Stanley Cup s Detroitom a v roku 2008 bol uvedený do hokejovej siene slávy. Hráč, prezývaný profesor, odohral v NHL 921 zápasov a nazbieral 644 bodov. S manželkou Elenou má tri deti.

Dcéra Alyonka ★

Príspevok, ktorý zdieľa Alyonka Larionov (@_alyonka),

2. Mario Lemieux

Odohral 17 sezón za tím Pittsburgh Penguins v NHL. S hokejovou kariérou skončil v roku 2006. V NHL drží viacero rekordov a je mnohými považovaný za jedného z najlepších hokejistov v histórii športu. V súčasnosti stále pôsobí v organizácii Penguins, je majiteľom klubu. S manželkou Nathalie majú štyri deti. Lauren pracuje ako bankový poradca v Pittsburghu.

Dcéra Lauren ★

1. Wayne Gretzky

Wayne Gretzky bude nepochybne aj naďalej najslávnejším hokejistom ktorý kedy žil. Získal štyri razy Stanley Cup, 8 ocenení najužitočnejšieho hráča, strelil 894 gólov a nazbieral 2857 bodov. S manželkou Janet má päť detí. Paulina je modelka a vzala si golfistu Dustina Johnsna.

Dcéra Paulina ★

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Gretzky (@paulinagretzky),

Rodina - miesto, kde život začína a láska nikdy nekončí

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Gretzky (@paulinagretzky),

Zdieľajte:
Zdroje informácií: wikipédia.org, instagram.com

Diskusia

Podobné články