Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Tipsport Lige už ide o všetko: Sledujte NAŽIVO všetky zápasy play off!

BRATISLAVA - Ide do tuhého! Základná časť Tipsport Ligy je už minulosťou a pred nami je to najdôležitejšie – play off.
Zdroj: hkpoprad.tipsportextraliga.sk
Zdieľajte:

Nagy, Surový, Hovorka, Slovák a mnohí ďalší! To je len zlomok hviezd, ktoré môžete sledovať v najvyššej hokejovej súťaži. Kto zdvihne nad hlavu Pohár Vladimíra Dzurillu? Vychutnajte si všetky play off duely v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Minuloročné prvenstvo obhajujú Corgoni z Nitry, ktorí sa vtedy tešili z prvého majstrovského primátu. Podarí sa im to zopakovať? Na celkové prvenstvo si však brúsia zuby aj Barani z Banskej Bystrice, ktorí sú už poriadne hladní po úspechu.

Ako to celé vidia tipéri? Ich najväčším favoritom je Banská Bystrica, ktorá obsadila v základnej časti prvú priečku. Člen najväčšej tipérskej komunity Sedlik94 taktiež verí Baranom a tip na ich celkový triumf naložil za 100 EUR. Ako to vidíte vy? Tipnúť si na majstra môžete TU!

Prirodzene, play off sa začína od nuly a každý môže zaskočiť každého. Nenechajte si ujsť veľké vyvrcholenie Tipsport Ligy a sledujte všetky zápasy celého play off od 16. marca v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Zaregistrujte sa v Tipsporte a sledujte hneď naživo napínavé vyraďovacie stretnutia z Tipsport Ligy a navyše môžete získať vstupný bonus až 2 000 EUR.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: PR článok

Diskusia

Podobné články