Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO V okamihu si zničil sľubnú kariéru: Obrovský talent po brutálnom útoku na rozhodcu skončil v base!

NEW YORK - Nechutný záver finále univerzitných majstrovstiev rieši aj polícia štátu New York.
Zdroj: reprofoto: twitter.com
Zdieľajte:

Finálový zápas univerzitného šampionátu NJCAA v americkom Binghamptone rozhodne nesmeroval k tak dramatickému koncu, ako to všetko dopadlo. Necelú minútu pred koncom viedla Dakta College nad Erie Community College pohodlne 7:4 a hostia navyše hrali v oslabení po vylúčení Brandona Dayea.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO Malá fanúšička porazila chorobu, ktorá trápila aj slávneho Lemieuxa: Legenda Pitttsburgu jej splnila sen

Ten však na trestnej lavici nevydržal a po nepochopiteľnom skrate vykorčuľoval na ľad a všetkou silou zvalil hlavného rozhodcu na hraciu plochu. Niekoľko pästí schytal aj asistent rozhodcu a šialeného hráča museli z bitky odtiahnuť až spoluhráči.

"Som otrasený a v šoku, ale nemám žiadne zranenie," prezradil po zápase arbiter. Zápas bol po incidente okamžite ukončený a titul získali hráči Dakoty. Po zápase skončil "útočník" vo väzbe a je obvinený z napadnutia. Riaditeľ univerzity navyše zvažuje aj jeho vylúčenie zo školy. "Pre niekoho kto trénuje a hral hokej celý život, je toto napadnutie absolútne neprijateľné," odsúdil brutálny zákrok.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články