Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Päť farmárov ktorí by mohli v NHL vyniknúť

NHL
Uzávierka prestupov je za nami, niektoré kluby s vidinou play off posilnili svoje súpisky, iné sa rozhodli rozšíriť zostavu a zvýšiť konkurenciu. Niektoré posilňovali minimálne, ale ani také mužstva netreba podceňovať. Môže sa stať, že niektorý z nádejných mladíkov z AHL bude povolaný do NHL a stane sa prekvapivým hrdinom vyraďovacích bojov.
Zdroj: lapinkansa.fi
Zdieľajte:

Novinár Jared Clinton zostavil rebríček piatich hráčov, ktorým by sa mohlo podariť niečo podobné, ako vlani Mattovi Murrayovi v drese Pittsburghu Penguins.

Vladislav Kamenev – Nashville Predators

Dvadsaťročný ruský forward je najproduktívnejším hráčom farmy v Milwaukee. Predators o ňom veľmi dobre vedia, veď už ho dvakrát použili v NHL. Kamenev však nedostal veľa priestoru a bodovo sa nepresadil.

Nicklas Jensen – New York Rangers

O niečo starší za chvíľu dvadsaťštyri krídelný útočník, vyskúšal NHL už v štyroch sezónach. Tento rok ho síce Rangers neúspešne testovali v siedmich zápasoch, ale na farme naplno využíva svoj herný potenciál.

Daniel O’Regan – San Jose Sharks

Na farme v San Jose Barracuda je najproduktívnejším hráčom silného družstva. Šikovný center si NHL už v jednom zápase vyskúšal a nie je pochýb, že ďalšia šanca na seba nenechá dlho čakať.

Jake Guentzel – Pittsburgh Penguins

Autor článku priznáva, že zaradenie tohto hráča do rebríčku je tak trochu podvod. Dvadsaťdva ročný forward sa do NHL už prebojoval a dalo by sa povedať, že sa aj slušne bodovo presadzuje.

Jesse Puljujärvi – Edmonton Oilers

Jeden z najväčších talentov hokejového sveta začal tento ročník v NHL, ale potom ako sa v 28 zápasoch presadil iba raz, putoval na farmu. Tam zatiaľ jeho vývoj pokračuje ako má a zdá sa, že sa mu vracia stratené sebavedomie. Takže by Edmonton mohol zvážiť či ho povolá naspäť do NHL.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: nhl.cz

Diskusia

Podobné články