Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Halákova výmena padla: Gólman však bude mať šancu v lete vďaka geniálnemu ťahu Las Vegas

NHL
LAS VEGAS - Ako zámorskí novinári vypátrali, New York Islanders sa snažili vymeniť Jaroslava Haláka do posledného momentu prestupového obdobia.
Zdroj: fanragsports.com
Zdieľajte:

Slovenský gólman však doplatil na svoj vysoký cap hit, ktorý sa tímom z NHL zaratáva do platového stropu. V Halákovom prípade je to 4,5 milióna dolárov. To odradilo aj najvážnejších záujemcov na čele s Bostonom a Edmontonom.

Prečítajte si aj: Boj o play-off v Tipsport Lige vrcholí: Sledujte NAŽIVO súboje o všetko!

Šancu však bude mať už za tri mesiace, kedy je na programe expanzný draft pre nováčika z Las Vegas. Jeden zo skautov Golden Knights však prezradil taktiku mesta hriechu v predstihu.

Las Vegas totiž chce získať až ôsmich brankárov. Dvoch z nich si ponechá a zvyšok využije na výmenu za iných hráčov. Celkovo môže draftovať až 30 nových hráčov. Vedenie nového klubu má zálusk na mená ako Antti Niemi, Ben Bishop, Ryan Miller, Jimmy Howard a práve Halák.

Je však nepravdepodobné, že by Halák ostal v Las Vegas natrvalo, keďže Golden Knights zháňajú aj kouča a jedným z kandidátov je Jack Capuano. Teda tréner, ktorý v New York Islanders poslal Haláka na farmu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: thehockeynews.com, nhl.com, nbcsports.com

Diskusia

Podobné články