Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovensko bojuje o štvrtý Slovakia Cup v rade : Až 7 EUR pre každého nového hráča!

BRATISLAVA - Tri roky po sebe ostal Slovakia Cup doma! Tentoraz však bude konkurencia tvrdšia. Podarí sa Slovensku predĺžiť víťaznú sériu? V Tipsporte si nato môžeš staviť, teraz dokonca bez rizika : bonus až 7 EUR dostane po registrácii každý nový hráč! Ako bonus získať sa dozvieš v tomto článku.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Nie sú to síce majstrovstvá sveta, ale každý titul prináša radosť. Obzvlášť, keď sa nám ho podarilo získať trikrát po sebe. A obzvlášť pred domácim publikom. Uspeli sme v Bratislave (2014), v Banskej Bystrici (2015) aj v Žiline (2016). Tento rok sa Slovakia Cup presúva do Nitry.

Na rozdiel od minulých ročníkov, na turnaji budú tentokrát štartovať až štyri tímy. Hneď na úvod nás vyzve Olympijský výber Ruska. Nasledovať bude niekto z dvojice Švajčiarsko/Bielorusko. Ako v náročnej konkurencii uspeje náš tím? Oba zápasy našich môžeš sledovať v online prenose na našom webe.

Máme ale ešte niečo navyše! Zaregistruj sa teraz v Tipsporte a dostaneš uvítací bonus vo výške 3 alebo až 7 EUR! Stačí si len tipnúť, ktoré miesto na turnaji Slovensko nakoniec obsadí.


Čo treba spraviť pre získanie bonusu?

1. Otvor si nový hráčsky účet v Tipsporte cez tento formulár. Vyplň všetky potrebné údaje a pred odoslaním nezabudni zaškrtnúť políčko "Chcem zadať akčný kód". Do rámčeka pre kód zadaj HS2017 .

Kam treba zadať propagačný kód - klikni pre zväčšenie

2. Následne vlož na svoj novootvorený účet ľubovoľný vklad. Minimálna hodnota vkladu pre získanie bonusu je len 1 Euro !

3. Po splnení podmienok 1. a 2. nám napíš správu na Facebooku. V správe nám pošli :
(a) svoje užívateľské meno (nick), ktoré si si zvolil pri registrácii
(b) svoj tip: Na ktorom mieste skončí Slovensko na turnaji Slovakia Cup 2017? (1., 2., 3. alebo 4. miesto ?)

Ak tvoj tip na umiestnenie Slovenska bude správny, získaš bonus v hodnote 7 EUR ! Ak tvoj tip úspešný nebude, nezúfaj - stále dostaneš bonus v hodnote 3 EUR.


Podmienky pre zisk bonusu je nutné splniť do začiatku zápasu Slovensko - OV Ruska (do 10.februára, 18:00 hod) . Hráčov, ktorí splnili podmienky pre zisk bonusu, budeme kontaktovať a bonus im bude pripísaný začiatkom budúceho týždňa.

POZOR! FACEBOOK SÚŤAŽ o 3x500 NETOV: TIPUJ UMIESTNENIE SLOVENSKA NA SLOVAKIA CUP 2017!

Ak by si potreboval s čímkoľvek poradiť, kontaktuj nás v súkromnej správe.

Bonus môžu získať len tí hráči, ktorí pred spustením akcie ešte nemali svoj hráčsky účet v Tipsporte. Podmienkou pre účasť na akcii a pre založenie hráčskeho účtu je dosiahnutý vek minimálne 18 rokov!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články