Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zaslúžili sme si aspoň bod, tvrdí Tomáš Starosta

KHL
Bratislavský Slovan začal posledných päť zápasov sezóny doma s Jaroslavľom, ktorý zdolal po nájazdoch. V ďalšom zápase privítal na svojom ľade moskovské Dynamo, v zápase, v ktorom išlo belasým takmer o všetko.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovan dostal úvodný smolný gól. Justin Pogge stratil nôž z korčule a súper tak pohodlne skóroval, bezbranný Pogge sa len prizeral. „Pri prvom góle mohli rozhodcovia lepšie zareagovať. Myslím, že videli, že Pogge stratil nôž. Neodpískali to... my sme mali dať však viac gólov ako oni,“ povedal o smolnom prvom góle Lušňák.

Necelé dve minúty po prvom presnom zásahu išli hostia do vedenia o dva góly, keď Pogge neudržal ľahší puk a ten prepadol až do brány. „Dostali sme smolný prvý gól a ten druhý bol zase lacný. Po tom prvom sme protestovali, ale rozhodca nám povedal, že v takejto situácii nemôže nič robiť, nemôže prerušiť hru,“ okomentoval úvodné dva presné zásahy Tomáš Starosta.

Napriek nevydarenému prvému dejstvu sa zverenci Miloša Říhu zomkli, to sa im aj vyplatilo. V druhej tretine znížil na rozdiel jedného gólu Partik Lušňák. „V prvej tretine sme zaváhali, oni dali dva góly a potom začali brániť. Niekedy sa nám to podarí otočiť, dnes sa nám to nepodarilo. V tretej tretine sme mali veľa šancí, mali sme dať gól. Aj na konci už bola prázdna brána, ale stihli to vyhodiť. Škoda toho. Uvidíme, ako budú hrať ostatní, my sa musíme pripraviť na ďalší zápas,“ povedal strelec prvého gólu Slovana.

Enormná snaha Slovanistov, ktorých hnal vpred vypredaný zimný štadión, nepriniesla vyrovnávajúci gól. Na súperovho gólmana pritom vyslali až 41 striel. „Vedeli sme, že po tej prvej tretine, ktorá nám nevyšla, sa musíme viacej tlačiť do brány a viacej strieľať. Napokon sme mali dosť striel, bohužiaľ, padol z nich len jeden gól. Prvá tretina nám nevyšla, no ďalšie dve už sme hrali oveľa lepšie. Myslím si, že minimálne jeden bod sme si zaslúžili,“ zhodnotil stretnutie Starosta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články