Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan na víťaznej vlne, zvez sa s ním aj ty: 5 EUR pre každého nového hráča!

BRATISLAVA - Sedem víťazstiev HC Slovan v KHL za sebou! Playoff je na dosah, zostávajúce zápasy sú čoraz dôležitejšie. Veríš, že to Slovan opäť zvládne? Teraz si môžeš nato dokonca staviť aj bez rizika : bonus 5 EUR dostane po registrácii každý nový hráč! Ako bonus získať sa dozvieš v tomto článku.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Sedem víťazstiev po sebe, z toho päť posledných dokonca v riadnom hracom čase - to je forma ako hrom! V nabitej konkurencii to však na postup nemusí stačiť. Slovan stále stráca jeden bodík za vysnívaným playoff. Zostáva odohrať ešte sedem zápasov, ktoré o všetkom rozhodnú. Vydrží Slovan "valcovať" až do konca?

Nenechaj si rozuzlenie ujsť a sleduj všetko na vlastné oči! TV Tipsport prináša priame prenosy zo zápasov Slovana: stačí si otvoriť hráčsky účet a všetky športové prenosy môžeš sledovať naživo a zadarmo!

Máme ale ešte niečo navyše! Zaregistruj sa v Tipsporte teraz a dostaneš uvítací bonus vo výške 5 EUR! Môžeš si tak staviť napríklad práve na zápasy Slovana - a radovať sa z výhry bez rizika prehry. Neváhaj, pretože nič netrvá večne - ani víťazná séria, ani naša ponuka.


Čo treba spraviť pre získanie bonusu?

1. Otvor si nový hráčsky účet v Tipsporte cez tento formulár. Vyplň všetky potrebné údaje a pred odoslaním nezabudni zaškrtnúť políčko "Chcem zadať akčný kód". Do rámčeka pre kód zadaj HS2017 .

Kam treba zadať propagačný kód - klikni pre zväčšenie

2. Následne vlož na svoj novootvorený účet ľubovoľný vklad. Minimálna hodnota vkladu pre získanie bonusu je len 1 Euro !

3. Po splnení podmienok 1. a 2. nám napíš správu na Facebooku, v ktorej nám pošleš svoje užívateľské meno (nick), ktoré si si zvolil pri registrácii.


Podmienky pre zisk bonusu je nutné splniť do ukončenia zápasu Kunlun - HC Slovan. T.j. do štvrtka 26.januára, zhruba do 14:30 hod (zápas sa hrá od 12:30, radšej si to nenechávaj na poslednú chvíľu). Hráčov, ktorí splnili podmienky pre zisk bonusu, budeme kontaktovať a bonus im bude pripísaný 1-2 dni po skončení akcie.

Ak by si potreboval s čímkoľvek poradiť, kontaktuj nás v súkromnej správe.

Bonus môžu získať len tí hráči, ktorí pred spustením akcie ešte nemali svoj hráčsky účet v Tipsporte. Podmienkou pre účasť na akcii a pre založenie hráčskeho účtu je dosiahnutý vek minimálne 18 rokov!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články