Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hviezda Chicaga nechápe, ako sa dostala do nominácie na Zápas hviezd: Radšej tam mali dať Hossu

NHL
CHICAGO - Kompletná nominácia hráčov na Zápas hviezd NHL 2017 bola zverejnená včera a fanúšikovia nechápu, kde sa v nej zobralo meno kapitána Chicaga Jonathana Toewsa. Aj sám hráč tvrdí, že nominácii nerozumie.
Zdroj: washingtontimes.com
Zdieľajte:

Podľa zámorských fanúšikov Toews v tohtoročnej nominácii nemá čo hľadať a štatistiky im vcelku dávajú za pravdu. V 34 zápasoch nazbieral 20 bodov za bilanciu 7+13. NHL ho napriek tomu vybrala spolu s klubovými spoluhráčmi Patrickom Kaneom, Duncanom Keithom a Coreym Crawfordom.

Prečítajte si aj: VIDEO Pánik už teraz prekonal sám seba, Cháru nemusela mrzieť spálená tutovka

Toews bol vybraný už po šiestykrát, no radosť z toho nemá. "Zväčša je to pocta, no tentokrát je to dosť zvláštne. Myslím, že pár chalanov z môjho tímu by si to zaslúžilo oveľa viac."

Toews menoval 6. najproduktívnejšieho hráča súťaže Panarina, najlepšieho strelca klubu Anisimova a znovuzrodeného Mariána Hossu. "Prečo ma zvlášť tento rok uprednostnili pred týmito hráčmi, tomu nechápem."

Toews má podozrenie, že miesto medzi ligovou smotánkou mu vynieslo hlavne jeho meno a povesť. "Asi sa nehľadelo na to, kto bol v našom tíme tento rok najlepší. Keď okolo seba vidíte skvelo hrajúcich hráčov na vrchole produktivity, je to zvláštne. Asi som tam iba náhodou."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: chicagotribune.com, nhl.com

Diskusia

Podobné články