Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Všetci iba čumeli, keď to rozbalil šéf slovenského hokeja: Možno neviete, že som bol majster Slovenska

BRATISLAVA - Na pravidelnom Plese v opere cez víkend nechýbal ani čéf slovenského hokeja, Martin Kohút (45). Prítomných poriadne zaskočil svojim tanečným umením. Málokto z nich vedel, že Kohút bol kedysi profesionálny tanečník.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

Získal aj titul majster Slovenska v spoločenských tancoch. "Rodičia chceli, aby som tancoval, tak som to skúsil a vydržal som až do svojich 26 rokov. Mal som radšej latinsko-americké tance ako štandardné, najradšej asi čaču," povedal pre pluska.sk.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Príde aj miláčik bratislavského publika, dokáže sa Slovan ešte viac priblížiť prvej osmičke?

To bolo ešte pred kariérou biznismena v IT oblasti. "Neskôr som robil aj trénera a choreografa, čím som sa naučil spolupracovať s ľuďmi, čo sa mi teraz hodí. Niekedy som trénoval šesť hodín denne, takže možno aj viem viac pochopiť vrcholových športovcov."

Pri tanci spoznal svoju prvú lásku Alenu aj súčasnú manželku Zuzanu. "Boli sme v Tatrách každý so svojimi kamarátmi. Prišla za mnou so slovami: Čo čumíš, poď tancovať! Tak som šiel a sme spolu 14 rokov," prezradil originálnu baliacu frázu Kohút pre pluska.sk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hockeyslovakia.sk, pluska.sk

Diskusia

Podobné články