Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Obranca Milam predĺžil zmluvu s HK Nitra o ďalšie dve sezóny

Vedenie úradujúceho majstra Tipsport ligy HK Nitra si poistilo služby amerického obrancu Jamesona Milama. Skúsený zadák sa s vedením klubu spod Zobora dohodol na predĺžení spolupráce o ďalšie dve sezóny. Nitriansky klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Milam prišiel do Nitry pred sezónou 2015/2016 a už v premiérovej sezóne sa významne zaslúžil o historický titul klubu spod Zobora. V prvom ročníku odohral celkovo 72 zápasov, v ktorých získal 40 kanadských bodov (12 gólov, 28 asistencií) a do štatistík si zapísal aj 16 plusových bodov. V aktuálnom ročníku má zatiaľ na konte 26 kanadských bodov (6+20) v 36 zápasoch. "Je to overený obranca, s ktorým sme veľmi spokojní. A spokojný je aj on v Nitre. Sme veľmi radi, že naša vzájomná spolupráca bude pokračovať aj v ďalšej sezóne," uviedol na klubovej stránke prezident HK Nitra Miroslav Kováčik. Milam tak bude hráč HK Nitra až do jari 2019.

Nitrianske prostredie prirástlo k srdcu 32-ročného obrancu a ten sa rozhodol zostať v Nitre aj naďalej. "Hrať za morom je niekedy ťažké a nevďačné, najmä pre samotu. V Nitre to tak nie je, cítim sa tu ako doma. Pre človeka, ako som ja, je mesto svojou veľkosťou perfektné. Nie som veľkým fanúšikom veľkých miest, dokážem sa tešiť z drobných radostí," povedal Milam v nedávnom rozhovore pre týždenník MY.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články