Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nedorost: Body sme potrebovali ako soľ

KHL
Hokejisti Slovana majú desaťzápasovú domácu sériu, z ktorej už odohrali sedem duelov. V nich sa im darilo veľmi dobre, veď vo všetkých zápoleniach, okrem toho so silným Magnitogorskom, bodovali. Zverenci Miloša Říhu sa tak postupne približujú vytúženej ôsme priečke, ktorá zaisťuje postup do play-off.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ako by ste zhodnotili zápas?

Prvú a druhú tretinu boli, podľa mňa, jasne lepší, v druhej sme aj trochu prestali hrať. V poslednom dejstve sme boli aktívnejší my a išli sme víťazstvu na proti a napokon sa k nám to šťastie priklonilo.

Nie je zvykom, že dávate takto pred koncom rozhodujúce góly...

Zaslúžili sme si ho, ale ani som nevidel, ako padol, asi ho tam nejak prepasírovali. V tej tretine sme išli do brány a mali celkom veľa šancí. Na našej strane bolo aj šťastie, čiže my sme radi.

Sú to dôležité body v boji o play-off?

Minulý zápas sme tie body stratili, pretože sme šesť minút pred koncom dostali gól a v predĺžení dostali rozhodujúci gól. Dôležité aj preto, že Soči prehralo, Podolsk včera prehral a Spartak tiež. Musím povedať, že tie body sme potrebovali ako soľ.

Sledujete aj to, ako sa vyvíja tabuľka?

Človek sa na tú tabuľku pozerá, veď už máme stratu menšiu ako desať bodov. Ešte máme tri zápasy do konca domácej série, ak sa nám to podarí... Človek nikdy nevie, ako to bude ďalej.

Máte dlhú domácu sériu, ako to vnímate?

Päť z tých siedmych sme vyhrali, jeden prehrali normálne a jeden po predĺžení, čiže si myslím, že je to výhoda. Z tých 21 bodov, ktoré sme mohli získať, máme 15, čo je vôbec nie je zlé. Chýbajú ešte tri zápasy a keby sme v nich získali deväť bodov tak by to bolo super.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články