Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Dnes k nám zamieri tím z takmer úplného východu Ruska

BRATISLAVA - Slovan dnes privíta na svojom ľade Admiral Vladivostok. Tento tím síce nepatrí k najsilnejším mužstvám, no jednoznačne má čo ponúknuť.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC Slovan Bratislava - Vladivostok Admiral

Toto mužstvo vstúpilo do KHL v sezóne 2013/14. Nepatrí k silným mužstvám, momentálne mu vo Východnej konferencii patrí 7. miesto. Stred tabuľky je veľmi nabitý, veď rozdiel medzi 6 a 10. miestom je len trojbodový.

Prečítajte si aj: VIDEO Celý Winnipeg stŕpol, supertalent Jets ostal po hite nehybne ležať na ľade


Náš dnešný súper hral posledný zápas v Záhrebe, kde vyhral hladko 4:1. Slovan si bude musieť postrážiť najmä prvú formáciu Wright, Tkačov, Sabolič. Práve títo útočníci sú na čele kanadského bodovania tímu z ďalekého východu Ruska. Robert Sabolič nazbieral v 45 zápasoch 37 bodov, jeho kolega Vladimir Tkačov o dva body menej.

★ Obávaný strelec Robert Sabolič ★

Именинник дня! Happy birthday @sabla55! We wish you great health and excellent results in all your dealings. Most importantly, we wish you happiness without measure every minute in your life. And good luck in Admiral #адмирал#хкадмирал#адмиралвладивосток#хкадмиралвладивосток#admiral#hcadmiral#владивосток#vladivostok#кхл#khl#хоккей#hockey#деньрождения#birthday#Саболич#Sabolic#нападающий#forward#RobertSabolic

Fotka uverejnená používateľom @admiral_fan_vdk,


V obrane kraľuje Američan Jonathan Blum, ktorý má na konte 14 bodov. Rovnaký počet bodov má aj Arťom Zemčonok. Kapitánske céčko nosí skúsený lotyšský reprezentant Oskar Bartulis. Medzi troma žrďami sa strieda duo Igor Bobkov - Nikita Serebrjakov. Viac odchyhtané má Igor Bobkov, ktorý odchytal 28 zápasov s takmer 94% úspešnosťou. Obidva tímy potrebujú body ako hrom.

ABSENCIE

HC Slovan Bratislava: Meszároš, Smoleňák, Viedenský

Vladivostok Admiral: M. Fisenko, S. Mnatsyan, N. Glukhov (neistý štart)

Tipujeme výhru Slovana v kurze 2.40

Posledný zápas

HC Slovan Bratislava – Kunlun Red Star 1:2 PP (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)

Tento súboj napokon vyhrali hostia z Ďalekého východu, čo určite potešilo aj nášho reprezentanta Tomáša Marcinka, ktorý v 52. minúte vyrovnal na 1:1. Hoci mal Slovan spočiatku hru v moci, Kchun-lun dotiahol duel do víťazného konca, keď v predĺžení upravil Mäntylä na konečných 1:2.

Tomáš Marcinko s Martinom Bakošom

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR khl. ru

Diskusia

Podobné články