Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Za necelé dve eurá takmer štyritisíc: Skvelé tikety tipérov poriadne zarábali!

BRATISLAVA - Perfektné trefy pochytali borci z najväčšej tipérskej komunity. Ich tikety sa odeli do zelena a zaslúžene tak brali parádne výhry. Zviezli ste sa s nimi aj vy?
Zdroj: Tipsport
Zdieľajte:

Tipér andeo ťahal esá z rukáva jedno po druhom. Na jeho tikete padali kurzy od 3,14 a vyššie. Hokejový príbeh s piatimi zastávkami v Tipsport extralige, KHL a fínskej SM Liige mu priniesol poriadny balík. Aké boli jeho tipy? Kombinácia výhry s gólmi a v jednom prípade čistá dvojka. Dokopy takmer 4 000 EUR za 1,85 €. Parádna trefa, čo poviete? Predveďte sa aj vy v Tiket aréne!

Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

Síce berie viac ako 200-násobok vkladu, no aj tak je to smoliar! Tipér LidskaTroska tentokrát nespravil taktický manéver hodný stratéga. A prečo? Hneď ako sa mu zazelenelo osem súbojov na jeho pätnásťzápasovom Extratipe, siahol po cash oute a zobral 86,84 EUR. Zvyšných sedem duelov ho teda už nemuselo zaujímať, no pokiaľ sa pozrel na konečnú bilanciu svojho tiketu, tak si musel „trhať vlasy“. Všetko trafil a mohol mať 22 419,03 € …

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články