Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Máme tu prvé kolo v novom roku, ktoré tímy do neho vyštartujú pravou nohou?

KOŠICE - Brány štadiónov sa otvoria v Poprade, kam príde Žilina. Takisto v Nových Zámkoch, ktoré hostia Martin, hrá sa aj zápas Banskej Bystrice so Zvolenom, do Košíc vycestujú Nitrania a nebude chýbať ani súboj Liptákov s Duklou Trenčín.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC Košice - HK Nitra

Košice naposledy zvládli zápas so Žilinou a vyhrali 3:2pp. Najlepšou činnosťou východniarov v zápase bola obrana. Výborné výkony podával aj brankár Habal. Zaujímavosťou je, že v tomto zápase by mala nastúpiť aj staronová posila "oceliarov" 32-ročný útočník Richard Jenčík.


Nitra naposledy prehrala v Martine 4:3, podala slabý výkon v obrane i útoku. Mala úbohú bilanciu v streľbe. S takýmto bezduchým výkonom a mnohými vylúčeniami môže len ťažko počítať s bodmi z ľadu súpera. V tomto dueli nemáme jasného víťaza.

Prečítajte si aj: VIDEO Americká legenda na zápas veteránov NHL nastúpila v drese Demitru: Bol pre mňa ako syn

Tipujeme remízu v kurze 4.50

HK Poprad - MsHK Žilina

Poprad naposledy prekvapil Zvolen na jeho ľade po tom, čo dvomi gólmi v úvode zápasu položil základy svojho víťazstva. Veľkú zásluhu na ňom mal nestarnúci Kroták, autor dvoch gólov. Popradčanom sa celkom vyplatilo aj angažovanie Matúša Paločka, ktorý po návrate z Litoměřic v ôsmych zápasoch v popradskom drese zaknihoval bilanciu 5+4. Svoje pôsobenie v Poprade ukončil obranca Emil Bagin, naopak, do materského klubu HK Poprad sa vracia útočník Patrik Svitana.


Žilina podľahla v poslednom zápase Košiciam tesne 3:2pp. Dnes uvidíme zaujímavý a dramatický zápas. Viacej však veríme Žiline, ktorá už dokázala Poprad v tejto sezóne trikrát poraziť.

Tipujeme výhru Žiliny v kurze 2.50

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Trenčín

Liptovský Mikuláš sa do najvyššej hokejovej súťaže našej krajiny vrátil ako slovenská hokejová bašta po niekoľkých rokoch. Aj preto sa zo strany Liptákov očakával slabší prvý ročník. Avšak zdá sa, že zbytočne. Hoci nepodávajú hokejisti z Liptova príliš vyrovnané výkony, v tabuľke im patrí solídna 8. priečka, a to so ziskom 48 bodov. Musíme však podotknúť, že stred tabuľky je veľmi vyrovnaný a na piate miesto strácajú len 2 body. Dnes majú tak skvelú príležitosť využiť momentálnu hernú krízu Trenčína a pripísať si tak tri body.

#mhk32 #duklatrencin #smevyhrali #shotout #vojacistrielalislepymi #hura foto: facebook.com/hkdukla

Fotka uverejnená používateľom MHK 32 Liptovský Mikuláš (@mhk_32_lm),


Trenčania potrebujú body ako soľ, veď po poslednej prehre s Baranmi (5:3) strácajú na postupové miesto do play-off už desať bodov. V posledných siedmych zápasoch Trenčania nedokázali získať ani bod, súboje s Popradom a Bystricou priniesli aspoň lepšiu hru v defenzíve, v tejto činnosti tlačí päta Duklu asi najviac.

Tipujeme výhru Liptovského Mikuláša v kurze 1.85

HC Nové Zámky - MHC Martin

Novozámčania s doterajším priebehom súťaže spokojný byť nemôžu. Nové Zámky sa síce v úvode súťaže držali v tabuľke pomerne vysoko, avšak všetko sa zmenilo a momentálne im patrí až 9. priečka tabuľky. Na postupové 8. miesto pritom Nové Zámky strácajú až 6 bodov. V prospech nováčika v najvyššej hokejovej súťaži Slovenska nevraví ani jeho skóre, to totiž činí pomer 92:107. Naposledy však odohrali skvelý zápas plný zvratov. Nové Zámky prehrávali s Liptovským Mikulášom 0:2, potom však piatimi gólmi v rade dokázali zápas zvrátiť vo svoj prospech a vyhrať 5:2. Tím opustil český útočník Zdeněk Bahenský.


Martin má aktuálne na svojom konte 50 bodov, čo mu zabezpečuje piatu priečku. Martinčania sa po prehre na ľade Liptovského Mikuláša rozlúčili s kalendárnym rokom 2016 víťazstvom. Pred vlastnými fanúšikmi dokázali poraziť Nitru tesne 4:3.

Tipujeme neprehru Martina v riadnom hracom čase v kurze 1.78

HC ´05 iClinic Banská Bystrica - HKM Zvolen

Bystrica je najlepšie strieľajúcim tímom ligy, aj preto má najviac bodov a pred druhými Košicami šesťbodový náskok v tabuľke. Tímu neuškodil ani odchod najproduktívnejšieho hráča Tomáša Surového do Slovana Bratislava. Výborne zatiaľ boduje zámorské duo Maione – Hickmott, ktoré zrejme o chvíľu Surového predbehne v klubovom poradí kanadského bodovania. Hickmott nastrieľal už 16 gólov, trafil sa aj v poslednom stretnutí s Trenčínom, ktoré Barani vyhrali 5:3.


Zvolen bojuje so zraneniami kľúčových hráčov. Prví dvaja centri Bruno Mráz a Radovan Puliš sú zranení a tak domáci funkcionári zareagovali a počas týždňa urobili výmenu s Trenčínom.

Tipujeme výhru Banskej Bystrice v kurze 1.45

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, instagram.com

Diskusia

Podobné články