Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ivan Švarný: Ešte nič nie je hotové

KHL
Po reprezentačnej pauze vstúpili Slovanisti do desaťzápasovej domácej série, ktorú odštartovali dvoma víťazstvami počas dvoch dní. Poradili si s Ufou aj Traktorom Čeljabinsk a stratu na priečky, ktoré im zabezpečia účasť v play-off, znížili už len na osem bodov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Máte pred sebou dlhú domácu sériu zápasov, začali ste ju skvelo...

Je to výborný pocit, vstúpiť do tejto desaťzápasovej série dvoma víťazstvami. Ešte však nič nie je hotové, treba byť pokorní, oddychovať, pracovať na tréningoch a snažiť využiť tú pozitívnu vlnu a preniesť to do ďalšieho zápasu.

Obe mužstvá, proti ktorým ste za tieto dva dni hrali, majú oveľa viac bodov, na ľade však nebol vidieť žiaden rozdiel...

Liga je vyrovnaná, tu nie je slabý a ani silný súper, s každým sa dá hrať. My sme radi, že si z dvoch zápasov, ktoré sme odohrali v priebehu dvoch dní, berieme šesť bodov. Všetci sme sa na to mentálne chystali, povedali sme si, že ideme bojovať, keďže teraz je pre nás každý zápas ako play-off. Čiže od toho sa teraz odrážame.

Čím to je, že opäť ste obrali o body top mužstvá ligy?

Možno kvôli tomu, že nemusíme toľko tvoriť ale skôr čakáme na ich chybu a potom ideme do brejkov. Aj keď dnes to tak nebolo, prvú aj druhú tretinu sme ich zavreli v ich obrannom pásme a nevedeli kam skôr skočiť. Samozrejme, aj oni mali svoj tlak, ale Barry ich výborne vychytal a my sme ubránili výsledok 1:0.

Vedenie informovalo, že už máte všetko vyplatené, je to pravda?

Je to pravda, ešte tam niečo chýba, ale Slovan dodržal to, čo deklaroval. My sme za to vďační, že aj z ich strany je obrovská snaha zmazať dlhy, čo sa im aj podarilo. Ešte tam niečo zostáva, ale tiež máme prisľúbené, že to dodržia. Chceme sa im poďakovať, že to dodržali.

Hralo sa teda ľahšie?

Ja som už predtým vravel, že každý hráč, ktorý vstúpi na ľad, nemá v hlave peniaze. Samozrejme, že potom sa to možno trošku rieši, ale teraz je to výborné. Všetci máme všetko to, čo potrebujeme a môžeme sa sústrediť len na hokej.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články