Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ďalší hráč na trase Bystrica – Bratislava, belasí rokujú s hviezdou Tipsport ligy

KHL
Hokejisti bratislavského Slovana zažívajú sezónu ako zo zlého sna. Od úvodného zápasu sa im zranilo už niekoľko hráčov a situácia sa dostala až do takého štádia, že v Minsku mal Miloš Říha k dispozícii len tri útoky. Včera proti Ufe už síce hrali niektorí uzdravení hokejisti, no stále ich je na listine zranených až šesť.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

S útočníkmi Kubalíkom, Smoleňákom, Valským, Viedenským a Zigom nemôže Slovan počítať kvôli zraneniam. Vedenie tak zakročilo a snaží sa situáciu vyriešiť príchodom staronového hráča a zároveň najproduktívnejšieho hokejistu Tipsport ligy Tomáša Surového.

„Hľadali sme centra, pretože sme mali všetkých zranených alebo nemali formu. Boli sme sa na Sura pozrieť, keď tu bol, tak stále ,aj počas krízy, odvádzal ťažkú prácu. Je potešením, že sme teraz k nemu našli ďalších dvoch mladých centrov. Bude dobre, keď tu budú aj skúsenosti. Ešte neviem, či je to dotiahnuté do konca, bolo by to však len do konca prestupového obdobia, teda do 31. januára. Za ten čas by nám pomohol v kríze a pokúsili by sme sa dostať vyššie,“ povedal Miloš Říha v utorok po zápase s Ufou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články