Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan Bratislava získal českého útočníka

Ďalšou novou tvárou v šatni Slovana Bratislava je český hokejový útočník Václav Nedorost. S vedením slovenského účastníka KHL podpísal podľa portálu iDnes.cz bližšie nešpecifikovanú zmluvu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tridsaťdvaročný Nedorost pôsobil v uplynulých dvoch sezónach v Donbasse Doneck, klub však pre nestabilnú situáciu na východnej Ukrajine nebude v novej sezóne účinkovať v prestížnej nadnárodnej súťaži a tak si hráč musel hľadať nový angažmán. V Slovane sa má hlásiť v pondelok.

Nedorost, ktorý doteraz trénoval doma v Českých Budějoviciach, ponuku Slovana s radosťou privítal. "Chcel som zostať v KHL, čo sa podarilo. Ponuke zo Slovana som rád, pretože tam panuje parádna atmosféra. Ľudia tam dokážu z hráčov "vyždímať" lepší výkon. Už sa do Bratislavy teším," uviedol pre iDnes.cz.

Tréner "belasých" Rostislav Čada sa na začiatku prípravy na ľade vyjadril, že by rád svoj tím posilnil ešte o jedného centra do prvého útoku. Nedorost, ktorý má na konte aj 99 štartov v zámorskej NHL, dokáže nastupovať na tomto poste.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články