Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lušňák: Nikto nám nemôže nič vyčítať

Hokejisti Slovana privítali na vlastnom ľade jeden z najlepších tímov celej KHL. Za menej ako 24 hodín tak odohrali dva zápasy a oba boli úplne odlišné. Kým v jednom hrali utrápený hokej proti najslabšiemu celku súťaže, v tom druhom hrali vyrovnanú partiu s Avangardom Omsk.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Belasí bojovali a aj napriek tomu, že počas zápasu sa zranil Meszároš so Smoleňákom, boli svojmu súperovi viac než vyrovnaným súperom. „Nikto nám nemôže nič vyčítať. Každý jeden z nás hral na plno a podľa mňa to bol skvelý zápas. Myslím si, že tie posledné góly neboli naša chyba, tam boli iné veci, ale k tomu sa už vyjadrovať nebudem. Chcem poďakovať všetkým chalanom, dnes sme naozaj dreli. Je ťažké odohrať dva zápasy za dva dni a ešte k tomu, keď v tom minulom bolo aj predĺženie a dnes to bolo celý čas vyrovnané,“ vyzdvihol výkon svojho tímu Lušňák.

Zápas mohol skončiť aj inak, Slovanu rozhodcovia neuznali dva góly. „Pri tom prvom, ako sa Meszároš natláčal, nikto nevidel, že bola posunutá brána, keďže tam bol brankár. To musia teda posúdiť oni. Ten druhý bol však, z môjho hľadiska, čistý gól. Chipchura tam bol natlačený od ich hráča a nikto ani nebránil v bránkovisku brankárovi,“ povedal svoj názor na sporné situácie útočník Slovana.

Bratislavskí hokejisti nezažívajú práve najlepšie obdobie, veľa zranených, problémy s výplatami a zlé výkony však neodradili divákov od toho, aby prišli v hojnom počte povzbudiť zverencov Miloša Říhu. „Chcel by som sa poďakovať fanúšikom za to, že prišli, aj keď sa nám nedarí a povzbudzovali nás až do konca,“ dodal Lušňák

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články