Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slováci ťahajú svoje tímy: Cehlárik skóroval a potom rozhodol nájazd zápasu

AHL
HARTFORD - Slovenskí hokejisti Peter Cehlárik a Marek Hrivík sa v noci na nedeľu strelecky presadili v zápasoch zámorskej AHL.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

Cehlárik pomohol gólom a víťazným samostatným nájazdom k triumfu Providence Bruins na ľade Springfield Thunderbirds (5:4 pp a sn), Hrivík pridal k presnému zásahu jednu asistenciu. Hartford však prehral v Binghamtone 3:6.

Prečítajte si aj: VIDEO Hrivík sa podieľal na ukončení hrozivej série svojho tímu

Cehlárik nastúpil za farmársky tím Bostonu v dvanástich dueloch, v ktorých nazbieral jedenásť bodov za šesť gólov a päť asistencií. Napriek gólu z noci na nedeľu si do štatistík pripísal jeden mínusový bod, no aj víťazný samostatný nájazd, keď prekonal súperovho brankára v druhej sérii a rozhodol tak o triumfe Bruins. Providence patrí po pätnástich odohratých stretnutiach 11. priečka v tabuľke Východnej konferencie.

Hartford je na tom ešte horšie. Z uplynulých desiatich duelov má na konte až deväť prehier a v tej istej tabuľke sa nachádza na poslednej 14. priečke. Darí sa aspoň Hrivíkovi, ktorý je s 15 kanadskými bodmi najproduktívnejší hráč tímu.

Dobrú produkciu potvrdil aj v noci na nedeľu, keď najskôr v 14. minúte v presilovke skóroval a v závere duelu asistoval na presný zásah Nicklasovi Jensenovi. Ani jeho prínos však Hartfordu nestačí na lepšie výsledky. Wolf Pack majú z 15 stretnutí prebiehajúcej sezóny na konte až jedenásť prehier.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články