Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovák sa nezaprie!

Slováci sú veľmi špecifickí ľudia. V každom z nás je niečo slovenské, čo len tak nezmizne. Nezmení to ani hranie v najprestížnejšej lige ani zarábanie miliónov dolárov. Slovo hokej sa môže použiť ako jedna z charakteristík Slovenska. Preto niet divu, že slovenskí hokejisti v zahraničí často vytŕčajú z davu.
Zdroj: screen
Zdieľajte:

Obor na bicykli

Človek by bol povedal, že po tom, čo sa z hokeja stane povolanie, ktoré zarába nemálo peňazí, hokejisti si začnú užívať a kupovať drahé autá. Zdeno Chára však nieje tento prípad. Viac ako dvojmetrová opora Bostonu to jednoducho nepotrebuje, robí veci po svojom.

Vianočná nálada v New Yorku

Stromčeky, ozdoby, rolničky, darčeky a tváre šťastných detí plných očakávania. Podobné situácie by obmäkčili srdce aj tých najtvrdších hokejistov. Marián Gáborík nepatrí medzi výnimky. Plný vianočnej atmosféry sa vydal kúpiť stromček a ako pravý Slovák, načo by sa obťažoval s vybavovaním donášky, zobral to na vlastné plecia.

Pohyby ako Tatar

Všetci máme ešte čerstvé spomienky na krásne zážitky z MS 2012 a chuť striebra po dlhej dobe. Veľký úspech slovenskej reprezentácie nasledovali veľkolepé oslavy v Bratislave. Tomáš Tatar a jeho tanečné kroky sa vryli do pamäte každému fanúšikovi a len veľmi ťažko ich odtiaľ dostane.

Obľúbená hokejová hláška

Jaroslav Halák sa preslávil nie jedným dych vyrážajúcim zákrokom ako u nás, tak aj za veľkou mlákou. K jeho sláve však prispela aj známa hláška, ktorá obletela celé Slovensko a okamžite sa začala spájať s hokejom. V používaní spomínanej hlášky je bránkar New York Islanders jednoznačným majstrom.

Zdieľajte:
Pridal: Jakub Hajduk
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články