Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Boj o olympiádu je za dverami: Slovenky čaká v príprave silný sused

BRATISLAVA - Slovenské hokejové reprezentantky sa v rámci prípravy na kvalifikáciu ZOH 2018 stretnú v nedeľu 6. novembra o 14.30 h v Sankt Pöltene v priateľskom stretnutí s domácimi Rakúšankami.
Zdroj: IIHF.com
Zdieľajte:

Slovenky sa zídu na zraze vo štvrtok 3. novembra (do 18.00) na Zimnom štadióne V. Dzurillu v bratislavskom Ružinove, kde absolvujú výcvikový tábor. Ako uviedla internetová stránka Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH), tréner SR Andrej Schöber chce v rámci sústredenia venovať väčší priestor najmä nácviku presiloviek a hre v oslabení.

Prečítajte si aj: VIDEO Guardiola má Enriquemu čo vracať: 10 dôvodov prečo by Barcelona mala znovu uspieť so Citizens

Podobne ako Slovenky aj Rakúšanky sa v tejto špecifickej sezóne "zhustenej" kvalifikačnýni olympijskými turnajmi pripravujú na boje o postup do Pjongčangu 2018.

Slovenky, ktoré sú od nich renkingovo nižšie, zasiahnu do kvalifikácie ZOH 2018 už v 2. kole 16. - 18. decembri v nórskom Stavangeri. Rakúšanky sa predstavia až v záverečnom treťom kole vo februári v japonskom Tomakomai.

Hráčky: Lenka Čurmová, Alexandra Gáborčíková, Jana Kapustová, Romana Kiapešová, Andrea Lettrichová, Tatiana Korenková, Natália Paľová, Radka Trebulová, Angelika Zálešáková (všetky HC ŠKP Bratislava), Patrícia Gorecká, Martina Staroňová, Gabriela Žitňanská (všetky ŽHK Poprad), Iveta Klimášová (HC ŠKP Bratislava/HC Spišská Nová Ves), Kristína Obercianová (ŽHK Poprad/HC ŠKP Bratislava), Lívia Mišková, Miroslava Stašová (obe ŽHK Šarišanka Prešov), Viktória Ihnaťová (HC Spišská Nová Ves/HC ŠKP Bratislava), Annamária Suráková (HK Spišská Nová Ves/HC Spišská Nová Ves), Miriam Mikesková (HC Topoľčany), Lenka Durániková (MŠK Mládeže Trebišov/ŽHK 2000 Šarišanka Prešov), Lucia Záborská (MsHKM Žilina/MHK Martin), Iveta Frühauf (Roudnice nad Labem, ČR)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články