Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Miloš Říha o vykázaní na tribúnu: Som rád, že to mám za sebou

Hokejisti Slovana Bratislava predviedli v súboji s Torpedom Nižnij Novgorod výborný obrat spojený s parádnou gólovou kanonádou. Tretiu tretinu vyhrali 6:1, aj keď sa na lavičke museli zaobísť bez svojho trénera Miloša Říhu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC Slovan Bratislava privítal v prvom domácom zápase tejto sezóny Torpedo Nižnij Novgorod, ktoré po dvoch tretinách viedlo v Bratislave 3:1. Rozhodcovia navyše vykázali z lavičky trénera Miloša Říhu a s belasými nádejami na bodový zisk to nevyzeralo vôbec dobre. Do tretej tretiny však Slovan vlietol ako víchor a napokon ju vyhral 6:1. "Urobili sme korekcie v zostave a kládli sme veľký dôraz, aby sme čo najviac pukov dostávali do bránkoviska. V prvých dvoch tretinách sme strieľali, ale do bránkoviska sme nechodili," pomenoval tréner Slovana, ktorý priznal, že bol po dvoch tretinách poriadne nahnevaný, príčiny skvelého obratu.

Po treťom inkasovanom góle Slovan prišiel o šéfa svojej striedačky, ktorému arbitri udelili osobný trest do konca zápasu. "Som rád, že to mám za sebou, budem si nato dávať pozor, ale rozhodcom som nič nepovedal, len som na nich mávol rukou." Mužstvo belasých v tretej tretine koučovali asistenti Roman Stantien a Rudolf Jendek. Rozdelí im zato Říha časť svojho augustového platu? "Ak ho dostanem, tak áno," zavtipkoval a dodal: "Sme jeden tím, oni dostali určité pokyny a zvládli to. Hlavné však bolo, že to zvládli chlapci na ľade."

V pondelok si odbil premiéru v belasom drese najnovší prírastok Slovana Marek Ďaloga. "Začiatok mal veľmi dobrý, potom to už začal preháňať. Tých bekov, ktorí sa chcú ukázať, máme už dosť. Či už je to Tomáš Kundrátek, Nick Plastino, teraz sa k ním pridáva aj Ivan Švarný. Ja si myslím, že obranca nie je na to, aby sa ukazoval, ale preto, aby ho nebolo vidno a robil si svoju prácu. Keď urobí niečo naviac pre mužstvo, v ten moment ho je vidieť," okomentoval Říha výkon svojej novej posily, ktorá rozšírila plejádu výborných ofenzívnych obrancov v bratislavskom tíme.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: 

Diskusia

Podobné články