Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

10 najhorších nájazdov alebo ako spackať zápas

Top
Na svete je veľa skvelých hokejistov, ktorí dokážu pri nájazdoch predviesť také kúsky, ktoré nielenže zdvihnú diváka zo stoličky, dokážu dokonca diváka prinútiť, aby si tento nájazd pamätali do smrti. Sú však aj prípady, kedy si ich fanúšikovia pamätajú pre niečo iné.
Zdroj: YouTube.com
Zdieľajte:

10. Davin Setoguchi

Davin je fantastický hráč a aj preto sa jeho tréner rozhodol, že ho pošle do nájazdovej lotérie. Ak chcelo San Jose pomýšľať na predĺženie nájazdovej lotérie, musel Davin svoj nájazd premeniť. Avšak, prišlo jedno veľké “bác“.

9. Neznámy mladík

Neznámy mladík, ktorý hral v neznámej lige, sa stal známym, ale bez mena. Bohužiaľ sa nám nepodarilo zistiť o koho ide, no jeho nájazd nás taktiež pobavil. Chcel spraviť kľučku na forhend, no zabudol na to najdôležitejšie, na puk...

8. Dan Boyle

Dlhoročná ikona San Jose Shark až priveľmi miešala pukom. Aj keď Dan stihol včas zareagovať, tak už nemal dostatok priestoru na to, aby poslal puk za chrbát Jonathana Quicka. Ak by sa mu to podarilo, tak by to bol jeden z najkrajších gólov.

7. Alexander Burrows

Skoro každý hokejista už skúšal trik, kde sa hráč otočí okolo vlastnej osi a následne zasunie puk do brány. O to isté sa pokúšal aj Alex, avšak, nepodarilo sa mu to tak, ako by si predstavoval ..

6. Dennis Wideman´s

Tento chlapík je azda najznámejší spomedzi všetkých, ktorí účinkujú v tomto magazíne. Jeho pád pri nájazde obletel svet rýchlosťou svetla. Posúďte sami, takýto nájazd nevidí človek každý deň.

5. Patrik Eaves

Detroit je znýmy tým, že hráči v tíme sú vo väčšine výborne technicky zdatný. Túto vlastnosť má aj spomenutý Eaves, počas jedného nájazdu na túto vlastnosť ale asi zabudol.

4. Ilya Kovalchuk

Ani Ilya nie je bezchybný. Tomuto nájazdu sa veľmi čudoval aj brankár Buffala Jonas Enroth, ktorý následne len stál vo svojom bránkovisku a ani nevedel či sa má smiať, alebo radovať z víťazstva svojho tímu.

3. Pavel Datsyuk

Že bude Pavel v tomto magazíne? To asi čakal málokto, možno nikto. Jeho perfektné ruky sú ozdobou celej NHL, no Cory Schneider v bráne Vancouveru bol svedkom niečoho, čo sa už možno nikdy nezopakuje.

2. Steven Stamkos

Tampa Bay už po necelých 23 minútach prehrávala v Pittsburghu hrozivo 5:0. Nájazd hviezdy “bleskov“ iba podčiarkol to, čo sa v zápase dialo. Ani Steven nedokázal nájsť optimizmus na hre Tampy, našiel ho len na tvári fanúšikov “tučniakov“.

1. Bonus na záver

Máme tu taktiež video, ktoré vzniklo hraním NHL 13 na konzole. Autor videa a nájazdu sa veľmi nenatrápil, no vzniklo jedno ozaj parádne video. Povedzme si to takto, bola by veľká sranda, ak by takýto gól padol aj v reálom živote.

ANKETA: Ktorý nájazd bol najhorší?

  • 10. Davin Setoguchi

    36%

  • 9. Neznámy mladík

    3%

  • 8. Dan Boyle

    1%

  • 7. Alexander Burrows

    0%

  • 6. Dennis Wideman´s

    12%

  • 5. Patrik Eaves

    5%

  • 4. Ilya Kovalchuk

    7%

  • 3. Pavel Datsyuk

    3%

  • 2. Steven Stamkos

    11%

  • 1. Bonus na záver

    24%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články