Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

O pozície vo Výkonnom výbore SZĽH sa uchádzajú významné hokejové osobnosti

Na mimoriadnom kongrese SZĽH sa bude o dva týždne rozhodovať nielen o novom prezidentovi, ale aj o členoch Výkonného výboru. O pozície v ňom sa budú uchádzať aj Richard Lintner či Ľubomír Višňovský.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Ako extraliga sme nominovali niekoľko kandidátov. Na každú pozíciu, na ktorú sme mali právo nominovať, sme sa sa snažili nájsť najlepšieho kandidáta. Avšak až volebná komisia vyhodnotí, či sa na tú kandidátku aj dostali. Medzi tými ľuďmi vystupujem ja, Ľubo Višňovský či ďalší ľudia z extraligového prostredia. Čo sa týka mládeže, tam je navrhnutý napríklad dlhoročný skaut New Yorku Rangers Ján Gajdošík, najskúsenejší človek na Slovensku vo vyhľadávaní talentov. Myslím si, že výber bude kvalitný," oznámil Richard Lintner mená niektorých kandidátov, ktorí boli navrhnutí do voľby Výkonného výboru SZĽH extraligou.

"Mňa si vybrala ako svojho zástupcu extraliga. Zdá sa mi logické, že extraligu by mohol zastupovať práve jej riaditeľ. Ľubo Višňovský bol navrhnutý na pozíciu, ktorá zastupuje reprezentáciu," špecifikoval riaditeľ Tipsport ligy pozície, o ktoré sa budú spoločne s Ľubomírom Višňovským uchádzať na mimoriadnom kongrese Slovenského zväzu ľadového hokeja. Ten je na programe 16. júna.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články