Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rozzúrený diktátor po blamáži svojich: Ktorí nebudú makať, pôjdu zametať ulice!

MINSK - Bieloruského prezidenta Alexandra Lukašenka poriadne rozčertili výkony bieloruských hokejistov na MS 2016 v hokeji, ako aj správanie jeho funkcionárov.
Zdroj: fotokoláž theguardian.com+thestar.com
Zdieľajte:

Nečakaná blamáž v zápase s Maďarskom a záchrana na poslednú chvíľu s Francúzmi, ktorým už o nič nešlo. Taká je vizitka hokejistov Bieloruska na tohtoročných MS v hokeji v susednom Rusku pred zrakmi mnohých svojich fanúšikov.

Škoda len, že k záchrane im okrem víťazstva nad nemotivovaným Francúzskom pomohla už iba výhra so Slovenskom. Naši na túto prehru kruto doplatili neúčasťou v štvrťfinále.

Slabé výkony Bielorusov, ktorí posledné dva roky pred tohtoročnými MS hrali štvrťfinále, nenechali chladným ich prezidenta Alexandra Lukašenka, ktorého mnohí považujú za posledného diktátora v Európe.

"Vyvodíme dôsledky. Mňa to určite nenechá pokojným," rozohňuje sa Lukašenko pre Sovietsky šport.

"Je to hanba. Preskúmame platy funkcionárov. Vyzerá to tak, ako keby niektorým zamrzli mozgy. Ak nechcú pracovať, pôjdu zametať ulice," búcha po stole Lukašenko.

Bielorusi na základe súčasného postavenia v rebríčku IIHF nemajú istotu štartu na zimnej olympiáde 2018 a začiatkom septembra preto budú hrať kvalifikáciu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Sovietsky šport, hokejovysvet

Diskusia

Podobné články