Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Najmenší sa nezdá: Réway drsným hitom prinútil ruskú hviezdu lízať ľad

POPRAD - Postavou malý, ale hokejovým výkonom spomedzi našich vyčnieva. A čo viac - Martin Réway motivuje mužstvo Slovenska aj skvelými hitmi!
Zdroj: fotokoláž (RTVS + Instagram)
Zdieľajte:

Vadim Šipačov je hviezdou KHL a ruskej reprezentácie a jedným z hráčov, ktorý sa predstavili v Poprade a mali by mať takmer istý "flek" v zostave Rusov na domácich MS.

Na minuloročných MS v Prahe a Ostrave žiaril spolu so spoluhráčmi z Petrohradu Panarinom (medzitým už v NHL) a Dadonovom, tento rok Panarina nahradil v skvelom útoku mladý Gusev. Navyše tento rok prevzal kapitánsku pásku v najbohatšom klube Európy po slabo hrajúcej hviezde Kovaľčukovi. Na posledných dvoch MS mal v 17 zápasoch 16 bodov a predčil mnohých hráčov z NHL v zostave Ruska.

Aj v Košiciach a Poprade patril k najlepším Rusom na ľade. Ale na Martina Réwaya tak skoro nezabudne! Naša mladá nádej sa okrem výborných výkonov postarala aj o zábavu pre divákov, keď v Poprade minútu pred koncom ukážkovým hitom zrámoval Šipačova. Jeho vzorový čistý hit vám prinášame tak, ako sa odohral (zdroj: RTVS)...

... i v spomalenom a priblíženom zábere.

Treba dodať, že Martin Réway druhú polovicu klubovej sezóny premaródil kvôli otrasu mozgu, ktorý utrpel vo švajčiarskej lige po nevyberanej zrážke so súperom. O to je jeho odvaha a chuť ísť naplno do súbojov impozantnejšia.


Čítajte aj:

Šťastný ako žula: Odolal štyrom ruským tankom a vykúzlil tutovku

Dravecký sa zahral na Klička: Presnými päsťovkami umravnil vyššieho súpera


Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, RTVS, eliteprospects

Diskusia

Podobné články