Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pánik parádnym gólom zachránil Chicagu aspoň bod

NHL
NEW YORK - V sedemzápasovom programe zámorskej NHL sa v noci na pondelok zo slovenských hokejistov bodovo presadil iba Richard Pánik, jeho gól však nezabránil prehre Chicaga s Minnesotou 2:3 po samostatných nájazdoch.
Zdroj: blackhawks.nhl.com
Zdieľajte:

Dvadsaťpäťročný útočník strelil svoj štvrtý presný zásah v sezóne, prvý od 2. februára, keď skóroval do siete Colorada. Druhý slovenský "jastrab" Marián Hossa nebodoval.

"Divosi" tak vyhrali v tomto ročníku aj štvrtý vzájomný duel s obhajcom titulu. V tabuľke Západnej konferencie im stále patrí deviate miesto, na poslednú postupovú priečku, ktorú si drží Colorado, strácajú bod.

Hráči Avalanche v boji o play off nezaváhali, keď vyhrali na ľade Edmontonu 3:2. V drese Oilers odohral slovenský obranca Andrej Sekera takmer 23 minút, počas ktorých ohrozil súperovu bránku tromi strelami. Winnipeg podľahol Anaheimu 2:3 po predĺžení, slovenský útočník Marko Daňo z bližšie nešpecifikovaných dôvodov chýbal v zostave Jets.

Winnipeg - Anaheim 2:3 pp, New Jersey - Columbus 2:1, Pittsburgh - Washington 6:2, Montreal - Calgary 1:4, Chicago - Minnesota 2:3 pp a sn (PÁNIK za domácich 1+0), Edmonton - Colorado 2:3, San Jose - Arizona 3:0

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články