Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Obrovský kiks Braňa Konráda. Ako ho odčinil?

OLOMOUC - Problém s rozohrávkou mal už v minulých zápasoch, teraz sa však dopustil veľkého kiksu! Olomoucká opora brankár Branislav Konrád v stretnutí proti Vítkoviciam vyrobil veľkú chybu, ktorou súperovi daroval lacný gól.
Zdroj: hc-olomouc.cz
Zdieľajte:

Jeden z najlepších gólmanov českej extraligy však nakonec nemusel byť smutný. Stál sa nájazdovým hrdinom a to napriek tomu, že pri rannom rozkorčuľovaní tvárou v tvár spoluhráčom takmer zakaždým kapituloval.

Pri pohľade na brankárske štatistiky českej extraligy ho nájdete na vrchole, tentokrát ale vyrobil chybu, za ktorú zaplatil. Za vyrovnaného stavu zachytil zo vzduchu letiaci puk, ktorý sa snažil rýchlo rozohrať. So spoluhráčom si však nerozumel, čo Vítkovice využili.

Kiks Braňa Konráda si môžete pozrieť prostredníctvom služby Vimeo po kliknutí na tento odkaz.

„Bolo to nedorozumenie s obrancom. Musíme si zakričať, i keď pod kotlom toho veľa aj tak nepočujem. Ale skrátka som spravil chybu, nepozrel som sa okolo seba. Ale bojovali sme, podarilo sa nám vyrovnať,“ popisuje Konrád.

Rozhodil ho lacný gól? „Ponadávam si sám na seba, a tým to v podstate zo seba zhodím. Keby som tú chybu neurobil na začiatku, ale dve minúty pred koncom zápasu, určite by som bol naštvaný viac. Ďakujem chalanom, že zabojovali i za mňa."

V nájazdoch prišla šanca na odčinenie. „Preblesklo mi to hlavou. Zároveň som si veril, pretože ráno som dostal z desiatich nájazdov asi osem gólov. Takže som si povedal, že kdeď to nejde ráno, musí to ísť večer,“ rozosmial novinárov.

Braňo Konrád bol nakoniec po zápase vysmiaty:

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články