Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

5 najúžasnejších zákrokov slovenských brankárov

Top
Ako je všeobecne známe, brankár je najpodstatnejšia časť skladačky neporaziteľného tímu. Mať excelentného brankára je polovica úspechu. A ako už všetci vieme, či už z vlastnej skúsenosti alebo aj pri pozeraní hokeja z domáceho pohodlia, neuveriteľný zákrok dokáže rozpumpovať srdce aj toho najmenej zaujatého fanúšika a dokonca aj vrátiť spoluhráčom sebavedomie. Pripomeňme si tie najlepšie od slovenských brankárov.
Zdroj: screen
Zdieľajte:

5 - Jaroslav Janus v zápase proti USA (MS-20 2009)

V roku 2009 na juniorským majstrovstvách zapálil Jaroslav Janus iskru nádeje v na oko upadajúcej brankárskej pozicií slovákov aj takýmito zákrokmi.

4 - Ján Laco na MS 2014

Fenomenálny výkon Jána Laca máme všetci isto ešte v čerstvej pamäti. Slovenský brankársky hrdina nás podržal v nejednom zápase a vykúzlil nádherné zákroky. Z podobných zákrokov sa len ťažko vyberá ten najlepší, preto sme na štvrtú pozíciu umiestnili Jána Laca za celkový výkon na šampionáte.

3 - Peter Budaj v zápase proti Fínsku (MS 2008)

Napriek neskutočnému zákroku spoza chrbta slovenského brankára, sa Petrovi Budajovi nepodarilo udržať tím vo vedení a zápas prehral. No jeho zákrok stojí za opakovené pozretie.

2 - Jaroslav Halák v zápase proti San Jose Sharks

Útočník kalifornského klubu po zákroku jedného z najlepších slovenských brankárov môže len hlavou krútiť.

1 - Ján Lašák v zápase proti Plzni

Zo zákrokov ako je tento súperom len padá sánka. Náš zlatý brankár predviedol nemožné a podržal svoj tím svojou kúzelnou lapačkou, ktorú si isto všetci pamätáme zo zápasu proti Švédsku z MS 2002. "Toto bolo šťastie alebo umenie..?"

Len veľmi ťažko sa nám vyberalo 5 zákrokov našich brankárov. História hokeja na Slovensku je naozaj veľká a krásnych zákrokov je nespočetne množstvo. Preto dúfame, že sme pre Vás vybrali naozaj výstavné kúsky. My naším brankárom želáme aj naďalej veľa šťastia a veríme, že nás ešte potešia nie jedným čarovným zákrokom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články