Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slováci dnes v pozmenenej zostave, nastúpia aj mladé pušky z Detroitu

Slovenská hokejová reprezentácia dnes nastúpi proti Bielorusku! Tréner Vladimír Vůjtek upravil súpisku po včerajšom zápase s Dánmi! Nastúpia aj mladé pušky z Detroitu Red Wings, informuje o tom webový portál pre textové prenosy Onlajny.eu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenskí hokejisti absolvovali ráno o 9:30 na ľade ostravskej ČEZ Arény rozkorčuľovanie. Naši hokejisti si z ľahka zatrénovali a nacvičovali rôzne situácie. Na rozkolčulovaní sa ale neobjavil brankár Ján Laco, v bráne by ho teda dnes mohol zastúpiťJúlius Hudáček. Ku mužstvu sa už pridali aj mladé pušky Red Wings, ktoré po tréningu zavítali aj medzi novinárov. Tam práve padlo vyjadrenie, že nastúpia v novovytvorenej formácii Tatar – Viedenský – Jurčo. Chalani sa taktiež vyjadrili k aklimatizácii.

"Prileteli sme včera večer, takže som ani nestihol sledovať náš zápas s Dánskom. Ráno som sa snažil prebudiť svoje telo, trochu pokorčuľovať na ľade a dostať sa do tempa. Pociťujem veľký rozdiel oproti zámorskému klzisku, príde mi obrovské, verím však, že mi to nebude robiť problémy a využijem korčuliarske schopnosti. Veľmi ma motivuje aj prostredie, cítime sa takmer ako doma," povedal po tréningu Tomáš Jurčo.

"Chcem si ešte poobede oddýchnuť a ľahnúť na pár hodín, aby som načerpal sily do zápasu. Hlavný cieľ je dnes vyhrať, chcem pomôcť nášmu tímu. Nechcem sa vyhovárať na to, že som odohral všetkých 82 zápasov základnej časti a 7 v play-off, som mladý chalan. Verím, že mi to energiu neubralo a budem platným členom tímu. Teraz som absolvoval ľahší tréning, to klzisko bolo širšie ako v NHL, ale určite si na to zvyknem. Mal som dobrú sezónu, bol som zdravý a pracoval som na svojich nedostatkoch," povedal po tréningu Tomáš Tatar.

Predpokladaná zostava SR v zápase s Bieloruskom (v nedeľu o 16.15 h): J. Laco (J. Hudáček) – Meszároš, Jánošík, Jurčina, Sersen, Ďaloga, Mikuš, Graňák – Daňo, Kopecký, Gáborík – Jurčo, Viedenský, Tatar - Pánik, Bližňák, Bartovič – Dravecký, Lušňák, L. Hudáček - Miklík/Surový

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, Onlajny.eu

Diskusia

Podobné články