Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Budúcnosť Atlantu neistá, všetci zamestnanci dostali výpovede

KHL
Budúcnosť Atlantu Mytišči je neistá, k 30. aprílu dostali všetci zamestnanci výpovede.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ďalší osud Atlantu Mytišči v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) je zrejme spečatený. Prezident klubu Valerij Kamenskij prepustil k 30. aprílu všetkých zamestnancov, pričom k ďalšej budúcnosti finančne vyhasnutej organizácie sa vyjadriť nedokázal.

"Štvrtok bol posledným pracovným dňom pre všetkých zamestnancov Atlantu. Od 1. mája sú bez práce. Pokiaľ ide o osud klubu, žiaľ, v tejto chvíli nemám čo k tomu povedať," cituje agentúra TASS Kamenského slová. Na zázračné znovuzrodenie a podanie prihlášky do budúcej sezóny nadnárodnej súťaže majú v moskovskom meste Mytišči časť do konca mája. Tento scenár je však vysoko nepravdepodobný. "Máme v pláne udržať si mužstvo aspoň v juniorskej súťaži MHL," dodal čelný predstaviteľ klubu.

Atlant mal už v priebehu sezóny 2014/2015 výrazné finančné ťažkosti, pričom jeho rozpočet sa pohyboval vo výške 11-13 miliónov, teda podobne ako prostriedky Slovana Bratislava. Už v decembri musel rozpredať najskúsenejších hráčov, aby vôbec dohral ročník, čo sa mu napokon podarilo na 9. mieste v tabuľke Západnej konferencie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články