Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Podpísané! Klub si udržal slovenských koučov, ktorí splnili svoju misiu

FRÝDEK - MÍSTEK - Slovenský tréner Martin Hrnčár podpísal novú zmluvu s českým prvoligovým klubom HC Frýdek-Místek. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Slovenský tréner Martin Hrnčár.
Slovenský tréner Martin Hrnčár. Zdroj: Štefan Macsádi
Zdieľajte:

Štyridsaťdeväťročný Hrnčár pribudol do realizačného tímu farmy Třinca v októbri spoločne s krajanom Jozefom Daňom. Obaja si zopakujú spoluprácu i v budúcej sezóne.

Prečítajte si aj

David Gríger v reprezentačnom drese Slovenska.Jedného z najlepších slovenských centrov povedie dvojica majstrov sveta

"Martin Hrnčár prišiel k tímu, ktorý bol beznádejne posledný a situácia vôbec nebola jednoduchá. Martin ukázal charakter, mužstvo za ním jednoznačne išlo, páčil sa nám jeho prístup k tímu počas zápasov a aj jeho tréningové metódy. Celkové 13. miesto, samozrejme, nie je žiadny úspech, ale na druhej strane v priebehu Martinovho pôsobenia sme nazbierali veľa bodov. Pokiaľ by sme urobili tabuľku od jeho príchodu, získali by sme do konca 4. miesto," uviedol konateľ klubu Jan Peterek.

Prečítajte si aj

Juraj Slafkovský so spoluhráčmi.NHL: VIDEO Famózny Juraj Slafkovský prekonal ďalší bradatý rekord!

Slovenskí tréneri odviedli skvelú prácu. V konečnom účtovaní sa to až tak neodzrkadlilo v tabuľke, no v 39 zápasoch sa podarilo vybojovať 60 bodov!

Prečítajte si aj

Slovenský hokejista Adam Liška.Vypadol v prvom kole play-off, ale získal novú zmluvu: Slovenský hokejista sa nechystá preč z KHL

"Idem do toho s veľkým nadšením, sebavedomím, ale taktiež pokorou. Asi by to nebolo z mojej strany dobré rozhodnutie, keby som mal opúšťať tak kvalitne fungujúcu organizáciu. Verím, že bude obojstranná spokojnosť a teším sa na to. Zároveň som rád, že i naďalej bude po mojom boku stáť vo funkcii asistenta Jozef Daňo," prezradil po predĺžení kontraktu Martin Hrnčár.

Prečítajte si aj

Kanadský hokejista Graeme McCormack v drese HK Nitra.Rozhodnutie neovplyvnila ani nešportová kauza: Spoľahlivý hráč presvedčil mecenáša na tri roky
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články