Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: VIDEO Juraj Slafkovský má formu ako hrom, Nemec s Černákom úspešní, Tatar nulový

NEW YORK - Slovenský hokejista Juraj Slafkovský strelil v noci na piatok svoj 15. gól v prebiehajúcej sezóne NHL, jeho Montreal však prehral na ľade Vancouveru 1:4. Devätnásťročný útočník bodoval v šiestom zápase za sebou. Z víťazstiev sa tešili obrancovia Šimon Nemec z New Jersey a Erik Černák v drese Tampy Bay, Seattle s Tomášom Tatarom prehral na ľade obhajcu titulu Vegas 1:3.
Juraj Slafkovský so spoluhráčmi.
Juraj Slafkovský so spoluhráčmi. Zdroj: TASR/AP - Christinne Muschi
Zdieľajte:

Slafkovský v závere druhej tretiny tečoval pred bránkou strelu Colea Caufielda a prekonal Caseyho DeSmitha. Znížil na priebežných 1:3 a vykresal tak iskierku nádeje na zvrat. V tretej časti však Canucks poistili svoj triumf presným zásahom Nilsa Amana. Slovenský krídelník odohral 18:58 min., jeho jediná strela na bránku bola gólová. Natiahol tak svoju bodovú šnúru, v uplynulých šiestich stretnutiach nazbieral dva góly a päť asistencií. Po 69 súbojoch sezóny má na konte 38 bodov (15+23). Canadiens prehrali štvrtý zápas v rade, z uplynulých siedmich duelov vyhrali len jeden. Nikita Zadorov sa na triumfe Vancouveru podieľal dvomi gólmi, Iľja Michejev zaznamenal dve asistencie, brankár DeSmith prispel k víťazstvu 16 úspešnými zákrokmi.

Pozrite si aj

Potýčka hráčov v Michalovciach.VIDEO Acolatse neudržal nervy na uzde. Valach chcel bitku s Coleom Hultsom, bil sa skoro aj hlavný rozhodca

V ďalšom zápase New Jersey zdolalo Winnipeg 4:1, Šimon Nemec bol najviac vyťažovaný korčuliar svojho tímu s minutážou 22:10. Pripísal si plusový bod, strelu na bránku, jeden blok a menší trest za nedovolené bránenie. Devils pokazili Tylerovi Toffolimu návrat do Newarku a jeho jubilejný 800. zápas v profiligovej kariére. Jack Hughes sa pod triumf podpísal dvomi gólmi, Luke Hughes nazbieral tri asistencie, gól a dve asistencie zaznamenali zhodne Nico Hischier a Timo Meier.

Prečítajte si aj

Hráči Banskej Bystrice.TEL: Nepochopiteľný skrat Banskej Bystrice na Spiši, Slovan odchádza domov s dlhým nosom

Tampa s Erikom Černákom uspela na ľade San Jose 4:1, slovenský obranca si počas 18:47 minút pripísal plusový bod a jeden hit. Nikita Kučerov prispel k výhre štyrmi asistenciami, Brayden Point mal dva góly a asistenciu.

Prečítajte si aj

Ilustračný obrázok sviečky.Šokujúca správa! Zomrel bývalý hokejista a dlhoročný reprezentant. Mal len 42 rokov

Seattle s Tomášom Tatarom podľahol domácemu Vegas 1:3. Slovenský krídelník nastúpil vo štvrtom útoku hostí, počas 9:51 min. na ľade vyslal jednu strelu na bránku.

Prečítajte si aj

Manažér Trenčína Branko Radivojevič.VIDEO Radivojevič: Nejaké zmeny určite budú. V Trenčíne zvažujú právne kroky

Hráči New Yorku Rangers uspeli v Bostone 5:2, hetrikom sa v drese "jazdcov"zaskvel Artemij Panarin. Edmonton nedal šancu Buffalu, na víťazstve 8:3 sa Connor McDavid podieľal štyrmi asistenciami. Zach Hyman prispel k výhre dvomi presnými zásahmi, Mattias Ekholm k dvom gólom pridal asistenciu a Leon Draisaitl mal bilanciu 1+2.

NHL - výsledky:

Boston - New York Rangers 2:5

Carolina - Philadelphia 3:2pp

Detroit - New York Islanders 6:3

New Jersey - Winnipeg 4:1

Ottawa - St. Louis 2:5

Florida - Nashville 0:3

Edmonton - Buffalo 8:3

Anaheim - Chicago 4:0

Vancouver - Montreal 4:1 /SLAFKOVSKÝ za hostí 1+0/

Vegas - Seattle 3:1

San Jose - Tampa Bay 1:4

Prečítajte si aj

Alex Ovečkin oslavuje.VIDEO Nočný výkon Ovečkina sa zapísal do histórie NHL, rovnakú chvíľu zaznamenal aj súper Tomáša Tatara
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články