Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Obria porcia skúseností! Slovenský internacionál zamieril do klubu, s ktorým chce postúpiť

TÁBOR - Slovenský hokejový útočník Rudolf Huna podpísal zmluvu s českým druholigovým klubom HC Tábor, ktorý o tom informoval na sociálnych sieťach.
Rudolf Huna pokračuje v kariére. Túto sezónu odohrá v českom Tábore.
Rudolf Huna pokračuje v kariére. Túto sezónu odohrá v českom Tábore. Zdroj: facebook.com - HK 32 Liptovský Mikuláš
Zdieľajte:

Slovenský internacionál bol doteraz bez zamestnávateľa. Jeho poslednou zastávkou v bohatom hokejovom životopise bol francúzsky Briançon.

Prečítajte si aj

Šatan a Lažo počas brífingu na pôde SZĽH.Kongres SZĽH: Schválili výšku rozpočtu na rok 2024, padla hlava kontrolóra a prichádza bývalý funkcionár HC Košice

"Po návrate z Francúzska som mal začať tento ročník v rodnom meste, kde som chcel neskôr aj ukončiť kariéru. Bohužiaľ, nevyšlo to. Bol som v neustálom tréningovom procese a keď prišla ponuka z Tábora, rozhodol som sa prijať ju. Pevne verím, že zapadnem do mužstva a budem mu nápomocný," vyhlásil 43-ročný odchovanec Liptovského Mikuláša Rudolf Huna, ktorý prichádza do kádra druholigového favorita s jedným cieľom. "Oslovili ma najvyššie ambície tímu a chce sa pobiť o postup do Chance ligy. Preto som tu," doplnil Huna.

Prečítajte si aj

Obranca Ján Brejčák ostáva v Poprade do konca sezóny.Popradčania doplnili súpisku. Nekompromisný chlapík prichádza do konca sezóny

Prečítajte si aj

Ilustračný obrázok puku.Nedal si opäť povedať? Problémový extraligový brankár okamžite stratil prácu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články