Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dilema v bránkovisku Toronta: Čo urobia Maple Leafs pred uzávierkou prestupov?

TORONTO - Jeden z favoritov na zisk Stanley Cupu, kanadský tím Toronto Maple Leafs má pred uzávierkou prestupov dilemu v bránkovisku.
Zdroj: 34072
Zdieľajte:

Zámorské špekulácie hovoria o mnohých menách, ktoré by mohli prísť do Trade deadline do Toronta, avšak dôležitý bude aj post brankára. Jednotka Frederik Andersen je momentálne zranený. Navyše, jeho čísla nie sú úplne najlepšie, pokryl 89,7% striel a priemerne inkasuje 2,91 gólu na zápas. Zmluva mu končí po tejto sezóne, čiže sa naskytá otázka, či by ho nebolo lepšie vymeniť.

Prečítajte si aj

Kariéru ukončil bývalý hráč NHL či Sparty Praha a držiteľ dvoch medailí z MS

Avšak, v tom prípade by sa stal jednotkou s play-off zápasmi neskúsený Jack Campbell. Na druhej strane, Američan v aktuálnom ročníku nastúpil na osem zápasov a všetky vyhral! Nielen to, priemerne inkasoval iba 1,35 gólu na zápas, zastavil až 95,1% striel a dvakrát si udržal čisté konto.

To je parádna bilancia, no určite by bol risk ísť do vyraďovacej časti a útočiť na Stanley Cup s gólmanom, ktorý celkovo nastúpil v NHL na 72 zápasov a nikdy nechytal play-off. V tíme je ešte Michael Hutchinson, avšak to takisto nie je brankár schopný byť jednotkou. Maple Leafs sa tak musia rozhodnúť, či si Andersena ponechajú alebo ho vymenia a pokúsia sa získať iného gólmana.

Momentálne sa hovorí o tom, že Toronto už hodilo reč s Buffalom o možnom príchode Linusa Ullmarka.

ANKETA: Malo by Toronto vymeniť Frederika Andersena?

  • Áno

    67%

  • Nie

    33%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články