Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

10 najlepšie platených slovenských športovcov: Rebríčku dominujú hokejisti

NHL
BRATISLAVA - Magazín Forbes zostavil rebríček najlepšie platených slovenských športovcov. Okrem cyklistu Petra Sagana, tenistky Dominiky Cibulkovej a futbalistov Mareka Hamšíka, Martina Škrtela i Vladimíra Weissa je v zozname až päť hokejistov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Rebríček najlepšie zarábajúcich slovenských športovcov (júl 2016 - jún 2017):

1. Andrej Sekera (5,9 milióna eur)

Skúsený zadák patrí k tomu najlepšiemu, čo NHL v defenzíve ponúka, ale v poslednom ročníku mal problémy so zraneniami. Vrátiť by sa však mal ešte tento kalendárny rok.

2. Marián Gáborík (5,5 milióna eur)

V posledných rokoch to síce nie je ten Marián Gáborík, ktorý hviezdil v dresoch Wild alebo Rangers, ale stále je považovaný jedného z najlepších krídelníkov súťaže,

3. Peter Sagan (5,3 milióna eur)

4. Zdeno Chára (4,5 milióna eur)

Má síce už 40 rokov, ale najvyšší hráč NHL naďalej patrí medzi najplatnejších hokejistov sveta. Kapitán Bostonu Bruins má stále čo ukázať,

5. Jaroslav Halák (4,3 milióna eur)

Sezóna 2016/17 bola pre neho nepríjemnou, nakoľko sa nedokázal presadiť na post jednotky v bráne New Yorku Islanders a putoval na farmu. V novom ročníku by to malo byť lepšie.

6. Marián Hossa (3,6 milióna eur)

Skúsený útočník pre nepríjemné zranenie vynechá celú nasledujúcu sezónu, a tak je otázne, či mu jeho kontrakt Chicago vyplatí, alebo sa jeho mzda uhradí z poistky.

7. Marek Hamšík (3,5 milióna eur)

8. Vladimír Weiss (3 milióny eur)

9. Dominika Cibulková (2,9 milióna eur)

10. Martin Škrtel (2,5 milióna eur)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportky.zoznam.sk

Diskusia

Podobné články