Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Janus si mal z čoho vyberať, nad ponukou Slovanu však neváhal ani sekundu: Chýbalo mi to

KHL
BRATISLAVA - Jaroslav Janus sa po dvoch sezónach v Litvínove a krátkom pôsobení v Sparte Praha, vracia späť do Slovanu Bratislava a práve oficiálny web slovenského účastníka KHL s ním zverejnil rozhovor.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

27-ročný rodák z Prešova si tento krok veľmi pochvaľuje: "Ponuka zo Slovana ma veľmi potešila, privítal som možnosť vrátiť sa do jednej z najlepších európskych líg. Prichádzam do dobre známeho prostredia, pôsobil som tu v mládežnickych kategóriach, tri roky dozadu aj v KHL," povedal pre hcslovan.sk.

Prečítajte si aj: Janus: Atmosféra v Bratislave mi už chýbala

"Mám radosť, že po čase pocítim opäť vynikajúcu atmosféru domácich zápasov. Tá bola nezabudnuteľná a už mi aj chýbala. Teším sa aj na chalanov v kabíne, poznám prakticky úplne všetkých, ktorí sú momentálne pod zmluvou. Verím, že káder sa ešte vhodne doplní a vytvoríme tím, ktorý bude mať svoju silu," pokračoval Janus.

Jeho rozhodnutie prísť do Slovanu sa rodilo pomerne ľahko, no predsa len si mal z čoho vyberať: "Nejaké iné možnosti tam boli, no pre mňa je najväčšie plus, že sa vraciam do výbornej súťaže. Slovan oslovil môjho agenta s konkrétnou ponukou, ktorú sme hneď začali riešiť. Príliš som neváhal a súhlasil s návratom do Bratislavy."

Prečítajte si aj: Bacashihua chcel zostať, nakoniec mieri do Ázie: Jedno veľké ďakujem pre klub a fanúšikov

V novej sezóne vytvorí brankársku dvojku s Kanaďanom Barrym Brustom: "Nikdy sme síce neboli v rovnakom tíme, ale registrujem ho už dlhšiu dobu. Chytávali sme proti sebe v KHL, v opačných mužstvách sme boli aj v reprezentačných dresoch na Nemeckom pohári. Je to kvalitný, robustný brankár, čo dokázal aj v Slovane. Ja dúfam, že sa budeme skvele dopĺňať a našim súperom narobíme veľké problémy," nechal sa počuť v rozhovore pre hcslovan.sk Jaroslav Janus.

"Budem na sebe tvrdo pracovať, aby som sa dostal do brány čo možno najčastejšie a pomohol mužstvu k výhram. Tie budú potrebné k naplneniu spoločného cieľa, postupu do vyraďovacej časti," dodáva.

Prečítajte si aj: Volden opúšťa Trenčín, vymenil ho za inú Duklu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články