Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Réwayov agent so slovami plnými nádeje: Prezradil informácie ohľadom jeho zdravotného stavu!

Pre problémy so srdcom musel Martin Réway pauzovať celú tohtoročnú sezónu. Toto je iste najkomplikovanejšie obdobie jeho kariéry. Slovenský útočník sa však už pomaličky vracia do tréningu a s dobrými správami prišiel aj jeho agent.
Zdroj: TASR, archív
Zdieľajte:
Prečítajte si aj:  Len do konca MS 2017 : Tipnite si na Majstrovstvá sveta v hokeji v Tipsporte a získajte bonus až 999 € a 5 € zadarmo na vaše prvé stávky!

Ak by Martina netrápili zdravotné problémy mohol teraz reprezentovať Slovenska na MS. Lenže pre nepríjemné zdravotné komplikácie musel vynechať celý ročník. Situácia bola v istom momente až taká vážna, že musel byť pripútaný na niekoľko dní k nemocničnému lôžku. Teraz je však už situácia ohľadom talentovaného hokejistu o poznanie lepšia.

Pred nedávnom sa objavila informácia, že sa Réway vrátil do tréningu a začal s prípravou na svoj návrat. Azda najviac potešili slová jeho agenta, ktorý pre kanadský portál La Presse prezradil, že hokejista by rád stihol septembrový kemp v Montreale pred novým ročníkom NHL.

„Ak to takto pôjde ďalej a nenastanú ďalšie zdravotné komplikácie, tak by sa chcel v septembri ukázať na kempe Montrealu Canadiens,“ prezradil David Ettedgui. Martin Réway okrem toho v posledných týždňoch údajne začal aj s tréningom na ľade.

„Martin bol vážne chorý a chvíľami sme ani nevedeli, čo s ním vlastne je. Hoci nastali problémy a rôzne komplikácie, jeho život nebol v ohrození. Situácia je momentálne oveľa lepšia a všetci veríme, že sa v Montreale ukáže už v septembri. Otázka zdravia je však pri ňom prvoradá a nikto si nemôže byť na sto percent istý, čo všetko sa môže stať,“ dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články