Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pod Urpín traja Slovanisti, všetci už v tejto sezóne Tipsport ligu okúsili

BANSKÁ BYSTRICA - V závere prestupového obdobia oznámilo vedenie HC´05 iClinic Banská Bystrica príchod troch hráčov z HC Slovan Bratislava.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Mislav Rosandič má so stredoslovenským tímom veľké skúsenosti, pretože práve tu si spravil meno a angažoval ho jediný slovenský zástupca v KHL. V rámci striedavého štartu v tejto sezóne chorvátsky rodák nastúpil v Tipsport lige na dve stretnutia, kde zaznamenal jednu asistenciu. Za Slovan odohral 36 duelov (2+5).

Michal Sersen sa práve pod Urpínom rozohrával po vážnom zranení nohy, aby sa následne stal lídrom defenzívy "belasých". Nastúpil taktiež na dva zápasy, strelil jeden gól.

Tretím do partie je Pavol Skalický. Mladý šikovný útočník bol poslaný do Banskej Bystrice počas sezóny pre neuspokojivé výkony. Za tri stretnutia pod vedením Vladimíra Országha zaznamenal jeden gól a dve asistencie.

"Vedenie HC '05 využilo posledný prestupový deň na vystuženie kádra pred play-off. Michal Sersen a Pavol Skalický súhlasili s podmienkami, ktoré im boli ponúknuté a sezónu dohrajú v Banskej Bystrici. Zo Slovanu sa vracia aj Mislav Rosandič," napísalo vedenie HC´05 iClinic na svoju facebookovú stránku.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: facebooková stránka HC´05 iClinic Banská Bystrica, eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články