Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan bude mať koniec sezóny výrazne uľahčený, Medveščak už ledva zloží dve päťky

KHL
BRATISLAVA - Je viac ako pravdepodobné, že Medveščak Záhreb budúcu sezónu už v KHL neuvidíme. Klub bojuje s finančnými ťažkosťami a vedenie muselo pristúpiť k masívnemu výpredaju kádra, aby trocha odľahčilo rozpočet.
Zdroj: instagram.com/hcslovan
Zdieľajte:

Súpiska sa tak výrazne zúžila a keď sa k tomu pridali aj zranenia či disciplinárne tresty, výsledkom bolo veľmi orezané mužstvo. K poslednému domácemu zápasu proti Viťazu Podoľsk postavil Záhreb iba dve kompletné päťky, päť obrancov a osem útočníkov.

POZOR! FACEBOOK SÚŤAŽ o 3x500 NETOV: TIPUJ UMIESTNENIE SLOVENSKA NA SLOVAKIA CUP 2017!

Zápas skončil výsledkom 3:5 pre hostí a Záhreb tak v šiestom zápase v rade nezískal ani bod. Sezónu už iba dohráva a ukončí ju budúci týždeň dvoma zápasmi v Bratislave proti Slovanu.

Prečítajte si aj: Slovensko bojuje o štvrtý Slovakia Cup v rade : Až 7 EUR pre každého nového hráča!

Medveďov opustil aj kanadský útočník Lucas Lessio, ktorý sa stane spoluhráčom Libora a Júliusa Hudáčkovcov vo švédskej SHL. Útočník so 41 odohranými stretnutiami v NHL patril k ofenzívnym oporám Medveščaku.

KHL už uviedlo, že pokračovanie Medveščaka Záhreb v nadnárodnej súťaži bude po sezóne intenzívne zvažovať. Slovanu by podobný koniec hroziť nemal, budúcotýždňové dva domáce súboje proti Medveščaku by mal Slovan odohrať v kompletnom zložení.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hcslovan.sk, khl.ru

Diskusia

Podobné články