Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovan prišiel do konca sezóny aj o Ďalogu, Říha zúril: Čajkovskému som povedal, nech sklapne

KHL
BRATISLAVA - HC Slovan Bratislava prišiel v stredajšom víťaznom zápase KHL s Avtomobilistom Jekaterinburg (3:2 po predĺžení) o dvojicu zranených hokejistov.
Zdroj: instagram.com/hcslovan
Zdieľajte:

Útočník Václav Nedorost sa stal obeťou nevyberavého faulu Anatolija Golyševa, na ľade ho zafixovali a transportovali do nemocnice. Obranca Marek Ďaloga utrpel v predĺžení po ďalšom tvrdom zákroku zlomeninu ruky.

Prečítajte si aj: VIDEO Likvidačný faul na Nedorosta: Hráča odviezli zafixovaného do nemocnice

"Ťažko sa mi hodnotia takéto veci. Budú hrať iní, verím, že Tomáš Kundrátek príde už vo štvrtok. Je to však škoda, v uplynulom čase sa mužstvo začalo zdvíhať. Utrpeli sme veľké oslabenie o dvoch kľúčových hráčov," povedal tréner "belasých" Miloš Říha.

Domáceho kouča vytočil aj Slovák v drese hostí, obranca Čajkovský. "Čudujem sa, že on ako Slovák si po takom zákroku dovolí niečo hovoriť a potom sa ešte chce biť. Povedal som mu, nech je ticho a radšej by si mal ísť sadnúť. Potom začal vykrikovať, že sa chce ísť biť. Mal by si uvedomiť, že mladý hráč ako on by si nemal dovoliť urážať niekoho iného," povedal Říha pre sport.sk.

Pre oficiálny web Slovana sa vyjadril aj Tomáš Starosta. "Ja som popravde nevidel ani jeden zákrok. Každý hráč je pre nás potrebný. Dúfam, že to bude v pohode." Podľa webu Slovana sa však minimálne Ďaloga na ľade v tejto sezóne už neobjaví.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hcslovan.sk, sport.sk

Diskusia

Podobné články