Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hruška debutoval v drese Žiliny víťazstvom i dvomi asistenciami: "Prišiel som na radu dobrého kamaráta"

ŽILINA - Svoju premiéru v novom klube zažil český útočník Radim Hruška. Ten prvýkrát nastúpil proti HC´05 iClinic Banská Bystrica a na výhre 5:2 sa podieľal dvomi asistenciami.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Svoje miesta centra okamžite zaujal v prvej formácii. "Vlci" tým pádom postavil elitný lajnu troch H a síce Handlovský, Hruška, Hovorka: "Chlapci si ma vyžiadali. Som rád, že s nimi hrám. Obaja sú to vynikajúci hráči a dúfam, že to zápas od zápasu bude lepšie a lepšie," povedal po stretnutí.

"V Košiciach som toľko veľa priestoru nemal, trochu mi chýba zápasové tempo, ale určite to teraz bude lepšie," predpokladá 32-ročný rodák zo Vsetínu, ktorý na Slovensku obliekal aj dres Skalice.

Do úplne neznámeho prostredia navyše neprichádzal, nakoľko pár spoluhráčov už z predošlých pôsobísk poznal: "Poznám tu pár chlapcov, s ktorými som hral v Česku. Je tu veľmi dobrá patria."

Toho najpovolanejšieho nemohol nespomenúť, pretože práve on stál za celým prestupom. Nebyť jeho spoluhráča z prvej formácie, Hruška by pod Dubeň určite nezamieril: "V Košiciach sme sa rozišli po vzájomnej dohode a hneď na to ma kontaktoval Marek Hovorka, ktorý mi volal a prehováral ma, pretože sme dobrí kamaráti a poznáme sa už dlho. Potom to už bolo rýchle," ozrejmil priebeh príchodu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články