Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hossa verzus Jágr: Vychutnajte si naživo aj vy trhák hviezdnej NHL!

BRATISLAVA - Poriadnu perličku si pre priaznivcov hokeja pripravila NHL v noci z utorka na stredu, lebo proti sebe sa postavia poriadne esá!
Zdroj: koláž hs
Zdieľajte:

Skúsenosťou v táboroch oboch protagonistov to bude len tak sršať, keďže v domácom drese Jastrabov bude hrať prím slovenský útočník Marián Hossa a na strane Panterov predvedie svoje umenie česká hokejová ikona Jaromír Jágr.

Kto bude úspešnejší v tomto atraktívnom stretnutí? Väčšie šance na výhru dávajú bookmakeri domácim. Chicago patrí momentálne k top mužstvám celej súťaže a nie príliš presvedčivú Floridu by malo zdolať. Zvládne to? Atraktívne stretnutie top hokejovej súťaže sveta sledujte naživo!

Ako vidí túto zámorskú bitku najväčšia tipérska komunita?

Jeden z top borcov na analýzy sanny66 prognózuje, že v tomto dueli vyhrajú domáci a padne 0-6 gólov pri kurze 2,70. Vo svojom rozbore píše: „Blackhawks nehrajú v poslednej dobe úplne v top forme, ale s Floridou si poradia. Je to ich obľúbený súper a navyše hostia odvolali trénera, čo nie je pre žiadny klub dobré.“ Zveziete sa tiež?

Chceli by ste nahliadnuť do tajov najväčšej tipérskej komunity aj vy? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených stratégov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

Posledný vzájomný súboj Jágr verzus Hossa v januári tohto roku priniesol hladký triumf domácej Floridy, ako to dopadne tentokrát?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články