Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Brust o nadávkach, NHL aj o vzťahu s koučom Říhom: Potvrdil najlepších fanúšikov v KHL

KHL
BRATISLAVA - Barry Brust si rýchlo získal sympatie bratislavských fanúšikov, aj keď im niekedy poriadne zdvihne tlak svojou rozohrávkou. Aj sám gólman je v Bratislave veľmi spokojný.
Zdroj: hcslovan.sk
Zdieľajte:

Říha už neraz kritizoval Brustove výpady za bránku, no podľa čerstvého kanadského reprezentanta spolu vychádzajú dobre. "Ak ma kritizoval, asi na to mal dobrý dôvod, no napriek tomu máme s trénerom dobrý vzťah," povedal Kanaďan pre slovanpositive.com.

Prečítajte si aj: VIDEO KHL vyberala najlepších, medzi smotánkou aj dvaja hráči Slovana

Brust sa teší aj z premiérovej pozvánky do kanadskej reprezentácie, zatiaľ čo kapitolu NHL už uzatvoril. "Prvýkrát na sebe budem mať dres s javorovým listom, som plný očakávaní. Na NHL mám pekné spomienky, zachytal som si v pár zápasoch. Možno som nebol v správnom čase na správnom mieste. Bol som aj dosť mladý. Nikdy nehovor nikdy, ale kapitola v zámorí je už asi uzavretá. Som šťastný v KHL."

Po slovensky zatiaľ nevie iba ceknúť, až na jednu výnimku. "Poznám iba pár slovíčok a to sú nadávky. V kabíne sa našťastie bez problémov dohovorím po anglicky. Slováci sú priateľskí, komunikatívni."

Kto má najlepších fanúšikov v KHL? Brust nezaváhal. "Slovan, bez diskusie. Milujú hokej a rozumejú mu. Keď spravíme chybu, aj tak stoja za nami. A skandovanie našich mien počas zápasov... veľmi si to ceníme," dodal Brust pre slovanpositive.com.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovanpositive.com

Diskusia

Podobné články