Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hokejová renesancia? Šancu na draft má 18 Slovákov, veľká šanca pre troch z nich

NHL
CHICAGO - V poslednom to období to so slovenskými hokejistami na drafte bola veľká bieda, no to by sa malo razantne zmeniť v blízkej budúcnosti, konkrétne už na budúcoročnom drafte.
Zdroj: icethetics.co
Zdieľajte:

Centrálna skautská kancelária NHL zverejnila svoj zoznam, na ktorom sú hráči, ktorí budú bojovať na vstupnom drafte 2017, ktorý bude prebiehať v Chicagu. A vo výbere je až 18 Slovákov, traja s hodnotením B. To ich radí medzi druhé a tretie kolo.

Prečítajte si aj: Vtedy a dnes: Draftované 30-tky, aj so slovenským zastúpením

Marián Studenič v minulej sezóne odohral 35 zápasov na Slovensku v drese Skalice, teraz hají dres Hamilton Bulldogs (OHL).

Adam Ružička v minulej sezóne nazbieral U20 Pardubice 30 bodov. Odborníci mu predpokladajú výber v prvom kole. V tomto ročníku by mal nastupovať v OHL za Sarnia Sting.

Samuel Buček minulú sezónu odohral 26 zápasov, v ktorých nazbieral 5 bodov. Aktuálne tiež pôsobí v OHL, nastupuje za známy Sarnia Sting.

To boli tri horúce želiezka v ohni. Zvyšní Slováci dostali hodnotenie C: Filip Krivošík, Martin Bodák, Marek Korenčík, Jakub Lacka, Miloš Kelemen, Samuel Fereta, Tomáš Hedera, Dominik Verbický, Martin Vičan, Erik Smolka, Miloš Fafrák, Martin Kupec, Juraj Ovečka, Juraj Sklenár, Jakub Urbánek.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: nhl.com, twitter

Diskusia

Podobné články